Physician Assistant/Verpleegkundig Specialist Chirurgie/Orthopedie

24 / 32 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Ben jij als physician assistant (PA) of een verpleegkundige specialist (VS) toe aan een nieuwe, zelfstandige uitdaging waarbij je te maken krijgt met een diverse patiëntenpopulatie? Dan is de vakgroep Chirurgie/Orthopedie zoek naar jou! Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Lees snel verder welke taken een PA/VS dagelijks bij ons uitvoert!

HomeAlle vacaturesPhysician Assistant/Verpleegkundig Specialist Chirurgie/Orthopedie

Wat ga je doen?
Als PA/VS ondersteun je de medisch specialist. Dit doe je door de dagelijkse medische zorg te verlenen aan patiënten die zijn opgenomen in de kliniek of gezien worden op de polikliniek. Je komt te werken in een zelfstandige functie waarin je de vrijheid krijgt om gedelegeerde medische taken uit te voeren. Bij deze taken kan je denken aan anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnostiek, behandeling en begeleiding van patiënten in jouw medisch domein. De belangrijkste taak is het zorgen voor de klinische patiënten. Daarnaast is er voor alle PA/VS een poliklinisch aandachtsgebied, deze zal in de loop van je werkzaamheden en in overleg met de specialisten vorm krijgen. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de chirurgen en/of de orthopeden. Ben je op zoek naar een uitdagende, zelfstandige functie waarbij je te maken hebt met een diverse patiëntenpopulatie? Lees dan snel verder naar de gevraagde eisen en wellicht kunnen we jou binnenkort onze nieuwe collega noemen!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €4.244,- en maximaal €6.396,- bruto (FG 65 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding in de gezondheidszorg en de Master Physician Assistant . Ook als je gediplomeerd verpleegkundig specialist bent nodigen wij jou uit om te solliciteren!
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in de zorg en minimaal een jaar in een ziekenhuis en je hebt ervaring in en/of kennis van de tweedelijns patiëntenzorg.
 • Je hebt inzicht in medische onderzoeksmethoden, behandeltechnieken- en methoden en het verloop van ziekteprocessen. Ook draag je bij aan innovaties in het zorgbeleid.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je draagt verantwoordelijkheid waar nodig.
 • Je bent sociaal, communicatief vaardig en je kunt je goed verplaatsen in een ander.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als physician assistant!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als physician assistant bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 1 januari 2024.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar Dorien de Ruiter, afdelingshoofd, via: 06-82257458. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.