Planner

24-36 uur | MBO | CuraFlex

Solliciteer

Heb jij het plannen in je DNA zitten en kom je pas echt op gang bij een serieuze en spannende planningsuitdaging? Ben jij de verbindende schakel, die ook onder druk de lijnen openhoudt en jouw boodschap helder weet te brengen? Jeuken jouw handen om samen met ons een goed stuk werk neer te zetten? Kijk jij liever naar mogelijkheden? Dan zien we naar je uit!

Wat ga je doen?
Als planner heb je een cruciale rol in het creëren van stabiele roosters en comfort op de werkvloer. Zeker in een tijd van arbeidskrapte is dat een uitdaging. Durf jij die aan? Het planbureau is onderdeel van de plan- en flexorganisatie en is verantwoordelijk voor de planning van het zorgpersoneel in de vaste teams én in de flexorganisatie. Rekening houdend met de zorgvraag is het aan jou en je collega plannersom ervoor te zorgen dat de personele capaciteit zo optimaal en efficiënt mogelijk wordt ingezet. Hierbij houd je rekening met vraag, aanbod en de persoonlijke wensen van het personeel. Het oplossen van open diensten in het lopende rooster hoort ook bij je taken daarbij is het belangrijk dat je stevig in de schoenen staat en standvastig kunt zijn en blijven. Daarnaast zorg je voor stabiliteit in het rooster waardoor de lange termijnplanning en de werk-privé balans optimaal is voor iedereen. Je kunt prima zelfstandig werken en waar nodig overleg je met de teammanager en informeer je deze over de stand van zaken op het gebied van bezetting, openstaande diensten en mogelijke conflicten met de arbeidstijdenwet (ATW). Met de nieuwe planningssoftware SDB Planning hebben we de moderne techniek in handen om op prettige wijze het vak uit te voeren. De mogelijkheden zijn ongekend en worden in de komende tijd steeds verder uitgerold. Denk aan het optimaliseren van de planningsapp op de telefoon, handige koppelingen tussen systemen en het verder verbeteren van het werkproces door het toepassen van slimme tools. Als planner voedt je dit proces en groeit daarin mee. Kortom een uitdagende functie waar je absoluut niet stil hoeft te zitten!

Het Planbureau werkt in de voormalige zorglocatie De Geldershof in Dirksland. Daar werken de planners met planondersteuners gezamenlijk aan de adhoc-planning en in andere kantoorruimte afzonderlijk aan de lange termijn roosters. Er wordt creatief met elkaar gewerkt, waarbij de druk op de adhoc-planning op lastige dagen gevoeld wordt. Tegelijk is het planbureau volop in ontwikkeling, is recent nieuwe planningssoftware geïmplementeerd en worden doorlopend stappen gezet om het planproces te verbeteren.

De afdeling
Het planbureau heeft 11 planners die centraal én decentraal werken. Voor het opstellen van de roosters wordt gewerkt op de afdelingen zodat er goed afgestemd kan worden over de invulling hiervan. Voor het dichten van open diensten op korte termijn werkt het planbureau centraal zodat er onderling met de collega planners goed afgestemd kan worden en het beschikbare personeel eerlijk verdeeld wordt. Goede onderlinge afstemming en samenwerking is hierbij een must.

De plan- en flexorganisatie werkt aan professionalisering van haar planproces en workforcemanagement. In de toekomst willen we niet voor verrassingen komen te staan. Door data-analyse en gezond verstand weten we wat eraan komt en anticiperen we op de arbeidsbehoefte van de toekomst. Als planner groei je daarin mee en til je het het planproces naar een hoger niveau. We worden daarin ondersteund door de slimme software van ons nieuwe roosterpakket.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.068,21 en maximaal €3.060,18 bruto (FG 40 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

 • Je bent opgeleid als personeelsplanner en MBO werk- en denkniveau en je hebt ruime relevante werkervaring.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met roosterapplicaties.
 • Je hebt kennis van de arbeidstijdenwet en de CAO VVT.
 • Je bent prettig in contact, je denkt in oplossingen en bent creatief.
 • Je bent flexibel en stressbestendig.
 • Je werkt resultaatgericht en bent vasthoudend.
 • Je bent een echte teamplayer, maar je kunt ook prima zelfstandig werken.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als planner!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als planner bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 11 oktober en woensdag 12 oktober te Dirksland

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar de manager plan- en flexorganisatie Jan Looij, via: 06-82545761 of Marja Elenbaas, coördinator planbureau, via: 06-57730640. Zij beantwoorden je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Locatie informatie

Locatie: CuraFlex