Polikliniekassistente neurologie

32 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Ben jij administratief sterk onderlegd en wil je graag werken op een polikliniek? En vind je het daarnaast leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn voor patiënten? Dan zijn wij opzoek naar jou voor 32-36 uur!

HomeWerkenPolikliniekassistente neurologie

Wat ga je doen?

De poliklinieken neurologen en reumatologie werken op administratief gebied samen waardoor je als polikliniekassistente zowel op de polikliniek neurologie als reumatologie werkzaam bent. Je ondersteunt op de polikliniek met diverse werkzaamheden. Zo geef je invulling aan de secretariële werkzaamheden voor de vakgroepen neurologie en reumatologie. Je bent dagelijks bezig met het coördineren en uitvoeren van het administratieve proces rondom de patiënt. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor patiënt, familie en medisch specialisten. Je werkt zowel achter de schermen als aan de balie. In grote lijnen beheer je de spreekuuragendas van de specialisten, bereid je het spreekuur voor en handelt deze af, je ontvangt patiënten én handelt telefoonverkeer op een correcte manier af. Bovenal draag je bij aan zorg voor een correcte uitvoering van werkzaamheden van de behandelaars. De sfeer op de poliklinieken kenmerken zich door gastvrijheid en nauwkeurigheid. De samenwerking met de neurologen en reumatologen is heel prettig en gericht op samenwerking.

Jij

  • bent bij voorkeur in het bezit van een diploma doktersassistente en kennis van de medische terminologie.
  • bent vriendelijk, geduldig en klantgericht. Met een glimlach ontvang je patiënten op de poliklinieken.
  • bent flexibel en stressbestendig, hectische situaties zie jij als een uitdaging.
  • bent communicatief sterk zowel mondeling als schriftelijk.
  • hebt ruime ervaring in het gebruik van de PC.
  • bent bereid om te werken op onze locaties Dirksland, Hellevoetsluis en Brielle.

Wij

  • bieden in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
  • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collegas.
  • bieden een salaris (FG 35) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Stouten, afdelingshoofd, via: 06-82816689.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 1 maart. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 5 maart.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel vanCuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.