Specialist Ouderengeneeskunde

uren in overleg | WO | CuraMare Behandeling

Solliciteer
Ben jij een gedreven specialist ouderengeneeskunde? Weet jij bruggen te slaan in jouw vakgebied en wil je het verschil maken voor ouderen? En wil je aan de slag in een dynamische organisatie? Lees dan snel verder!
HomeWerkenSpecialist Ouderengeneeskunde

Wat ga je doen?

Als specialist ouderengeneeskunde kom je te werken binnen de verzorg- en verpleegtehuizen. Jij bent behandelend arts van kwetsbare ouderen en chronische zieken met een complexe psychogeriatrische en somatische zorgvraag. De complexiteit van de zorg en de uiteenlopende doelgroep zorgt voor een veelzijdig takenpakket en maakt het werk divers en uitdagend. Op de afdelingen ben je verantwoordelijk voor de complexe casuïstiek, verder superviseer je de basisartsen en verpleegkundig specialisten. Jij vindt het belangrijk om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Daarom vind je het leuk om een actieve bijdrage te leveren én na te denken over ontwikkelingen binnen onze zorginstellingen. Je maakt onderdeel uit van het medisch team van CuraMare Behandeling, bestaande uit acht personen, drie specialisten ouderengeneeskunde, twee basisartsen, één verpleegkundig specialist, twee praktijkverpleegkundigen en een medisch secretariaat voor de ondersteuning. Kortom, een uiteenlopende en waardevolle functie waar je de vrijheid krijgt om je eigen draai te geven aan de invulling. Jij maakt het verschil, een hoop cliënten gaan dit merken!

De specialist ouderengeneeskunde houdt zich bezig met de volgende speerpunten:

 • uitbreiden en ontwikkelen van ons zorgaanbod in de eerste lijn en in onze zorgketen.
 • ontwikkelen en opzetten van zorgpaden.
 • onderzoek, diagnostiek en advies over cliënten op al onze locaties.
 • adviseren van de Raad van Bestuur over het medisch en algemene beleid.

Jij

 • bent gediplomeerd specialist ouderengeneeskunde of je bent gediplomeerd basisarts/huisarts en je hebt interesse om de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde te volgen.
 • hebt visie op ouderenzorg en ontwikkelingen binnen de ouderengeneeskunde.
 • vindt het een uitdaging om het beste uit jezelf te halen en de cliënten zo goed mogelijk te begeleiden.
 • bent innovatief, flexibel en pragmatisch.

Wij

 • bieden de salariëring en de overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.
 • bieden een afwisselende functie binnen een professioneel team met ambitie.
 • bieden een boeiende, informele werkomgeving met veel mogelijkheden voor ontwikkeling.
 • bieden lidmaatschap van de medische staf van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.
 • kennen een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere een collectieve ziektekostenverzekering en een Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden.
 • overleggen over de contractvorm en het aantal uur.

Heb je vragen?
Neem dan gerust contact op met Marjolein van der Tang, teamleider behandeling, 06-57110233, of Wijnand den Hertog, divisiemanager, 06-83966505.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie!

Waar kom je te werken?
CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

 



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

CuraMare Behandeling
Sperwer 273
3245VP Sommelsdijk

Plan uw bezoek
0187 48 83 00

Locatie informatie

Locatie: CuraMare Behandeling

Bij goede zorg hoort ook, of juist, paramedische zorg en begeleiding. Op alle locaties van CuraMare is daarom CuraMare Behandeling beschikbaar voor zorg op maat. Dit kan zich richten op fit worden, fit zijn en blijven of op herstel en behoud van lichamelijke functies. CuraMare Behandeling biedt fysiotherapie, ergotherapie, maatschappelijk werk, logopedie, dietetiek en psychologie.