Stagiair informatiebeveiliging

uren in overleg | HBO | Ondersteunende diensten

Solliciteer

Ben jij opzoek naar een inspirerende leeromgeving waarin je de ultieme kans krijgt om praktijkervaring op te doen? Lijkt het jou daarnaast heel leuk om een halfjaar deel uit te maken van een betrokken en enthousiast team met passie voor het vak? Lees dan snel verder!

HomeAlle vacaturesStagiair informatiebeveiliging

Wat ga je doen?
De afdeling informatiebeveiliging is altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige stagiaires om de afdeling te ondersteunen voor minimaal 4 en maximaal 5 dagen per week. Je komt te werken op het centraal kantoor in Dirksland en het Spijkenisse Medisch Centrum in Spijkenisse. Je vraagt je vast af hoe zon stageperiode er bij ons uitziet? Wij vinden het belangrijk dat jij een sterke basis opbouwt, deze doe je in de praktijk op. Zo assisteer je bijvoorbeeld de coördinator informatiebeveiliging bij het opstellen en actualiseren van het informatiebeveiligingsbeleid. Ook ben je betrokken bij de operationele uitvoer van het beleid, risicoanalyses, incidentafhandeling en (deel)projecten. Je ondersteunt bij de inrichting en onderhoud van het ISMS-systeem. Je voert audits uit conform het auditplan en deelt mee in diverse in en externe overleggen. Samenvattend probeer je zoveel mogelijk bij te dragen aan de stimulering van het beveiligingsbewustzijn binnen onze organisatie en haar medewerkers.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een stagevergoeding conform de CAO Ziekenhuizen.
 • Een goede begeleiding binnen ons team.
 • Diverse stagemogelijkheden, denk aan meewerk- en/of afstudeerstages.
 • Een afwisselende stage, waarin je de kans krijgt in een gedreven team bij te dragen aan de verdere professionalisering en uitrol van informatiebeveiliging.

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je volgt de opleiding HBO of WO Informatiebeveiliging en/of Security Management.
 • Je bent leergierig en je ziet altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Je wilt ervaring opdoen in het opstellen, implementeren en onderhouden van managementsystemen op het gebied van informatiebeveiliging volgens (inter)nationale normen zoals ISO 27001, NEN 7510.
 • Je wilt leren in het implementeren van de privacywetgeving (AVG) in een ziekenhuis.
 • Je Wilt ons helpen bij het verder vormgeven en uitwerken van ons bewustwordingsprogramma.
 • Je hebt een positief kritische instelling, bent communicatief vaardig en klantgericht ingesteld.
 • Je kan prioriteiten stellen en werkt daarbij systematisch en ordelijk.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Solliciteer nu als stagiair informatiebeveiliging
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als stagiair informatiebeveiliging bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar Lion van Galen, Business analist/ Coördinator informatiebeveiliging, via: 0187-891420. Hij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Ondersteunende diensten
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Ondersteunende diensten