Teamcoördinator OK

36 uur | HBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Als teamcoördinator zet jij je in voor jouw afdeling en ben jij de verbinder van de groep. Je bent het aanspreekpunt, je hebt oog voor de wensen en behoefte van de medewerkers en je ziet waar de potenties liggen. Jij plant, coördineert en je zorgt dat de kwaliteit en veiligheid optimaal blijft. Kortom, een afwisselende en onmisbare baan in het van Weel-Bethesda Ziekenhuis!

HomeAlle vacaturesTeamcoördinator OK

Wat ga je doen?
Als teamcoördinator geef je operationeel leiding aan anesthesiemedewerkers, recoveryverpleegkundigen en medewerkers van de POS en chronische pijnbestrijding. Je bent het aanspreekpunt van de afdeling en je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer. Jij bent namelijk dé coördinator die zich volledig op het team  richt. Je zorgt voor een goede professionele onderlinge samenwerking, geeft aandacht aan persoonlijke ontwikkelbehoeften van je teamleden en je richt je op een veilig en verbindend werkklimaat. Met jouw verbindende kracht houd je de groep bij elkaar en jij weet op een enthousiaste manier het team te stimuleren.  Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ARBO-beleid en coacht teamleden, ook in verzuim. Verder voer je de planning & coördinatie uit van verschillende werkprocessen en zorg je ervoor dat er binnen budgettaire kaders wordt gewerkt. Als teamcoördinator draag je verder actief bij aan de continuïteit en kwaliteit op de afdeling. Hiertoe worden door de OK-groep gezamenlijke ideeën geïnitieerd, geïmplementeerd en coördineert. Jij bent echt iemand die gaat voor het allerbeste. Jij streeft op een proactieve manier innovaties na en je bent zelf ook niet bang om je te blijven ontwikkelen. Wij bieden jou natuurlijk die mogelijkheid!

Je krijgt veel zelfstandigheid tijdens jouw dagelijkse bezigheden, maar samenwerken is voor jou ook appeltje eitje! Als teamcoördinator OK met het aandachtsgebied Anesthesiologie/Recovery/POS werk je nauw samen met twee andere teamcoördinators OK Chirurgie/CSA binnen de afdeling. Daarbij werk je samen met en rapporteer je aan de manager OK/CSA/POS en de Medisch manager OK. Op de afdeling heerst een familie achtige sfeer en doordat het kleinschalig is kent bijna iedereen elkaar bij naam. Kent het team binnenkort ook die van jou?

Benieuwd geworden maar eerst een keertje sfeer komen proeven? Dat kan! Onder aan de vacaturetekst vind je de contactgegevens om een afspraak in te plannen.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.115,- en maximaal €4.391,- bruto (FG 55 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt een managementopleiding gevolgd of bereid deze te volgen.
 • Je hebt leidinggevende ervaring. Jij weet mensen met elkaar te verbinden zoals alleen een echte leider dat kan met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid.
 • Je hebt kennis en kunde van anesthesiologische processen, diploma anesthesiemedewerker is een pré.
 • Je hebt een heldere visie op het organiseren van zorg en weet dit om te zetten in beleid, werkprocessen en operationele aansturing.
 • Je bent een echte aanpakker, je bent besluitvaardig en je werkt transparant en resultaatgericht.
 • Organiseren zit in jouw bloed, prioriteiten stellen is één van jou sterkste punten en jij weet goed om te gaan met stress.
 • Je bent een echte teamspeler die er samen met het team, maar zeker met je collega teamcoördinators er elke dag weer voor gaat.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan! 
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, gerelateerd aan de functie. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als teamcoördinator OK!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als teamcoördinator OK bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 3 april.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar Stephan Kievit, teamleider OK, via: 0187-607563. Hij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.