Technisch Oogheelkundig Assistent

36 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Heb jij interesse in de oogheelkundige ziektebeelden, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ben je gediplomeerd TOA? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken ter uitbreiding van onze werkzaamheden!

HomeAlle vacaturesTechnisch Oogheelkundig Assistent

Wat ga je doen?

Als technisch oogheelkundig assistent ondersteun je de oogarts tijdens spreekuren, bij poliklinische en operatieve ingrepen en avastin behandelingen. Je voert verschillende oogheelkundige (voor)onderzoeken uit ten behoeve van diagnostiek en behandeling door de oogarts. Ook heb je zelfstandig spreekuur met post operatieve patiënten en ontvang en begeleidt je patiënten tijdens en na hun onderzoek.

Jij

  • hebt een diploma technisch oogheelkundig assistent (TOA) of optometrist. Werkervaring als technisch oogheelkundig assistent is een pré.
  • bent bekent met HiX.
  • bent betrokken bij de patiënt en hebt goede sociale vaardigheden.
  • bent flexibel en enthousiast.
  • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij

  • bieden in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
  • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collegas.
  • bieden een salaris (FWG 45) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjon de Berg, afdelingshoofd, 06-82109377.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 25 oktober.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.