Triageverpleegkundige

20-36 uur | MBO | Woonzorglocaties CuraMare

Solliciteer

Ben jij dé verpleegkundige die wij zoeken? Beschik jij over een flinke dosis enthousiasme om ons team van triageverpleegkundigen te komen versterken? Ben jij flexibel in werktijden en locaties en is stilzitten niet jouw ding? Lees dan verder wat wij voor elkaar kunnen gaan betekenen!

HomeAlle vacaturesTriageverpleegkundige

Wat ga je doen?
Als triageverpleegkundige fungeer je voor de vijf woonzorg locaties binnen CuraMare. Je werkt vanuit de locatie Nieuw Rijsenburgh, maar de kans bestaat dat je wordt opgeroepen om de locaties Ebbe en Vloed, Bestenweard, het Spectrum en de Vliedberg te bezoeken omdat jouw expertise nodig blijkt te zijn voor een specifieke zorgvraag. Je werkt daarbij nauw samen met de dienstdoende (huis)artsen en de betrokken zorgverleners en of mantelzorger van desbetreffende cliënt.

Met jouw verpleegkundige vaardigheden weet je overzicht en rust te creëren in de hectiek die zich kan voordoen tijdens een triagedienst. Tijdens een triagedienst ben je specifiek verantwoordelijk voor het coördineren van de verpleegkundige zorg in de avond, nacht en weekenden voor de verschillende locaties. Je trieert opnames middels de geriatrische spoedzorg en neemt alle vragen voor de (huis)artsen aan. Je maakt analyses en bepaalt de urgentie bij de gezondheidsproblemen van de cliënt. Daarnaast verleen je op consultbasis complexe verpleegkundige zorg en superviseer je het zorgpersoneel bij het verrichten van verpleegtechnische handelingen waar zij zich (nog) onvoldoende bekwaam voor voelen. Ook geef je een stukje coaching en advies aan de medewerkers die te maken hebben met terminale en/of complexe zorg. Daarnaast zorg jij dat de kwaliteit van zorg geborgd is. Al met al een super afwisselende en uitdagende functie waar we jouw kennis en kunde goed bij kunnen gebruiken!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal € 2.949,59 en maximaal € 4.061,27 bruto (FG 50 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige (MBO/HBO), met minimaal 1 jaar werkervaring en BIG geregistreerd.
 • Je bent sterk in het klinisch redeneren en consulteert een (huis)arts middels de SBARR methode.
 • Je werkt zelfstandig maar maakt wel onderdeel uit van een team.
 • Je bent betrokken, laagdrempelig benaderbaar en je hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je hebt inlevingsvermogen en je weet situaties van meerdere kanten te bekijken.
 • Je durft initiatief te nemen, je schiet niet snel in de stress en je weet juist te handelen in onvoorziene situaties.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, gerelateerd aan de functie. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als triageverpleegkundige!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als triageverpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 17 april.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar onze junior teammanager, Lobke Aleman, via: 06-13866228. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Woonzorglocaties CuraMare

Plan uw bezoek

Locatie informatie

Locatie: Woonzorglocaties CuraMare