Vakantiemedewerker Nieuw Rijsenburgh

uren in overleg | Nieuw Rijsenburgh

Solliciteer
Wil jij tijdens de schoolvakantie wat extra’s bijverdienen? Dan kunnen wij de extra paar handen goed gebruiken tijdens de drukke zomermaanden. Geïnteresseerd in een maatschappelijke en uitdagende vakantiebaan? Kom dan bij ons werken! Wij zoeken vakantiemedewerkers voor onze woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh. Lees snel verder voor de mogelijkheden!
HomeWerkenVakantiemedewerker Nieuw Rijsenburgh

Wat ga je doen?

Terwijl onze medewerkers van een welverdiende vakantie genieten, kan jij ondersteunen in de verzorging, verpleging, de keuken óf de schoonmaak. Waar je voorkeur naar uit gaat kun je zelf aangeven, afhankelijk van je opleidingsachtergrond of interesse.

Verpleging & Verzorging

Heb jij altijd al gedroomd van een vakantiebaan in de ouderenzorg en wil je jouw opgedane kennis toepassen in de praktijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met jouw hulp en inzet help je onze bewoners en ondersteun je de collega’s in het dagelijkse werk. Denk aan werkzaamheden als: het spelen van een spelletje of koffiedrinken met de bewoners, licht huishoudelijke werkzaamheden of maaltijden klaarmaken. De werkzaamheden stemmen we altijd af op jouw kennis en ervaring. Om in de verpleging of verzorging te werken moet je 16 jaar of ouder zijn.

Facilitaire dienst

Wil je helpen op onze woonzorglocatie, maar niet in de directe zorg? Dan kan je ook aan de slag bij onze facilitaire dienst of de schoonmaak. Bij de facilitaire dienst ondersteun je collega’s in de keuken bij het dagelijkse werk. Denk aan: voorbereidingen treffen voor het eten, koken en afwassen. Gaat jouw voorkeur toch lieven naar de schoonmaak? Dan kun je aan de slag bij de schoonmaakdienst. Hierbij ondersteun je collega’s met schoonwerkzaamheden zoals: het verschonen van bedden en andere schoonmaakklusjes. Met als doel dat de bewoners in een schoon en net huis kunnen wonen. Om bij de facilitaire dienst te werken moet je 15 jaar of ouder zijn.

Ben je helemaal enthousiast na je vakantiebaan dan bestaat voor sommige functies de mogelijkheid om een opleiding te volgen óf de mogelijkheid tot een vaste baan bij ons in de zorg!

Jij 

  • bent flexibel inzetbaar en beschikbaar tijdens de zomermaanden.
  • bent enthousiast en behulpzaam.
  • vindt het leuk om een steentje bij te dragen aan onze zorgverlening.
  • vindt het leuk om met óf voor ouderen te werken.

Wij

  • bieden een vakantiewerkovereenkomst voor maximaal 6 weken met het minimumjeugdloon, of bieden als je ervaring daartoe aanleiding geeft een oproepovereenkomst voor een passende functie met een salaris conform de CAO VVT.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Nieuw Rijsenburgh, 0187-488300.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie!

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden. Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vier woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee; Ebbe en Vloed in Oude-Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Geldershof in Dirksland en De Vliedberg in Ouddorp

Over Nieuw Rijsenburgh

Nieuw Rijsenburgh is een moderne woonzorglocatie in Sommelsdijk. Er zijn 146 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen en 19 woongroepen waar cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samenwonen. Daarnaast is er een afdeling voor kortdurende zorg met 24 plaatsen. Nieuw Rijsenburgh kent een protestants-christelijke identiteit.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: