Vakantiemedewerker Thuiszorg Huishoudelijke Zorg

uren in overleg | CuraMare Thuiszorg

Solliciteer

Wil jij tijdens de schoolvakantie wat extras bijverdienen? Dan kunnen wij de extra paar handen goed gebruiken tijdens de drukke zomermaanden. Geïnteresseerd in een maatschappelijke en uitdagende vakantiebaan? Kom dan bij ons werken! Wij zoeken vakantiemedewerkers voor de thuiszorg. Lees snel verder voor de mogelijkheden!

HomeWerkenVakantiemedewerker Thuiszorg Huishoudelijke Zorg

Wat ga je doen?

Terwijl onze medewerkers van een welverdiende vakantie genieten, ondersteun jij bij de thuiszorg. Met jouw hulp en inzet ondersteun je de collegas die zorg verlenen bij het dagelijkse werk bij de cliënten thuis. De thuiszorg is echt iets voor jou als je het leuk vindt om op pad te zijn en bij veel verschillende mensen per dag thuiskomt in de privé setting.

Bij de thuiszorg kun je bij cliënten thuis ondersteunen in huishoudelijke schoonwerkzaamheden zoals: stofzuigen, ramen zemen, afwassen en strijken.

Het maakt voor vakantiewerk in de thuiszorg niet uit waar je woont, Achthuizen, Den Bommel, Dirksland, Goedereede, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Ouddorp, Oude-Tonge, Sommelsdijk, Stad aan t Haringvliet, Stellendam of Westelijk Voorne Putten.

Ben je helemaal enthousiast na je vakantiebaan dan bestaat voor sommige functies de mogelijkheid om een opleiding te volgen óf de mogelijkheid tot een vaste baan bij ons in de zorg!

Jij

  • bent flexibel inzetbaar en beschikbaar tijdens de zomermaanden.
  • bent enthousiast en behulpzaam.
  • vindt het leuk om een steentje bij te dragen aan onze zorgverlening.
  • vindt het leuk om met óf voor cliënten te werken.
  • bent minimaal 17 jaar.

Wij

  • bieden een vakantiewerkovereenkomst voor maximaal 6 weken met het minimumjeugdloon, of bieden als je ervaring daartoe aanleiding geeft een oproepovereenkomst voor een passende functie met een salaris conform de CAO VVT.
  • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Joke van der Kroon, coördinator Thuiszorg, via: 06-30681057

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie!

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden. Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vier woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee; Ebbe en Vloed in Oude-Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Geldershof in Dirksland en De Vliedberg in Ouddorp.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

CuraMare Thuiszorg

Plan uw bezoek

Locatie informatie

Locatie: CuraMare Thuiszorg

 Voor wie zo lang mogelijk zelfstandig wil blijven wonen of zorg of verpleging thuis nodig heeft zijn er de ervaren medewerkers van CuraMare Thuiszorg. Kleinschalige teams werken vanuit zorgsteunpunten in de regio Goeree-Overflakkee, Voorne Putten en Brielle. CuraMare Thuiszorg biedt wijkverpleging, persoonlijke zorg, medisch specialistische verpleging en hulp in het huishouden.