Verpleegkundige Chirurgie / Oncologie / Orthopedie / Traumatologie

24 - 32 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Ben jij een allround verpleegkundige in hart en nieren, een echte teamspeler en heb je passie voor de patiëntenzorg? Ben jij altijd in voor iets nieuws en wil je hier het fijne van weten? Lees dan snel verder wat ons ziekenhuis voor jou kan betekenen!

HomeAlle vacaturesVerpleegkundige Chirurgie / Oncologie / Orthopedie / Traumatologie

Wat ga je doen?
Eentonig werk is niet jouw ding, jij houdt wel van een beetje reuring en rumoer! Dat komt goed uit want deze eigenschap match perfect met deze vacature. Als verpleegkundige ben jij bekend met de handelingen en krijg je energie van op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in je vakgebied. Dit weet jij vervolgens ook nog eens door te vertalen in je werk. Je bent verantwoordelijk voor goede uitvoering van de zorg die moet worden geleverd. Met jouw goede communicatievaardigheden zorg je ervoor dat je de patiënt en familie op een open en eerlijke manier informeert en in het proces betrekt. Daarnaast denk je mee hoe de zorg verbeterd kan worden, je vindt het belangrijk dat er kwaliteitszorg wordt geleverd. Ontwikkelen vinden wij super belangrijk. Daarom kom je te werken op een leerafdeling waar we elkaar graag een handje helpen. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om de opleiding tot oncologieverpleegkundige of geriatrieverpleegkundige te volgen. Genoeg uitdaging dus!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.682,- en maximaal €3.642,- bruto (FG 45 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je beschikt over het diploma verpleegkundige.
 • Je bent flexibel en je bent niet te bang om de verantwoordelijkheid te nemen.
 • Je bent empathisch en hebt oog voor de patiënt.
 • Je bent een echte teamspeler met kennis van meerdere specialismen.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, gerelateerd aan de functie. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als verpleegkundige!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als verpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 16 juni.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar Dorien de Ruiter, afdelingshoofd, via: 0682257458. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.