Verpleegkundige endoscopie afdeling

24-32 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Ben jij een allround verpleegkundige in hart en nieren, een echte teamspeler en heb je passie voor de patiëntenzorg? Haal jij veel plezier uit het werken met technische apparatuur en staat samenwerken bij jouw voorop? Dan hopen wij dat jij, ter vervanging van zwangerschapsverlof ons team wilt komen versterken!

HomeAlle vacaturesVerpleegkundige endoscopie afdeling

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige ben jij bekend met de handelingen en krijg je energie van op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in je vakgebied. Dit weet jij vervolgens ook nog eens door te vertalen in je werk. Je bent verantwoordelijk voor goede uitvoering van de zorg die moet worden geleverd. Je werkt met patiënten die een endoscopisch onderzoek krijgen. Je spreekt de patiënten voorafgaand aan het onderzoek en je treft samen met hen de voorbereiding voor het onderzoek. Denk hierbij aan het beantwoorden van een vragenlijst en het infuus aanbrengen. Je weet de patiënt gerust te stellen, biedt hen een luisterend oor en geeft aandacht waar nodig. De patiënt is namelijk vaak ontzettend zenuwachtig voor zo'n onderzoek. Na afloop van het onderzoek houd je de patiënt nauwlettend in de gaten en trek je aan de bel indien nodig. Wij vinden het belangrijk digitale zorg te leveren die kan helpen om de patiënten efficiënter en beter te helpen. Mede hierdoor werken wij met digitale vragenlijsten, filmpjes etc. Wil jij werken in een kleinschalige werkomgeving, samen met een collegiaal en hecht team én ben je enthousiast en sta je sterk in je schoenen? Dan is dit de baan voor jou!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.554,- en maximaal €3.468,- bruto (FG 45 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 24-32 uur per week voor een bepaalde tijd
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je beschikt over het diploma verpleegkundige.
 • Je bent flexibel en je bent niet te bang om de verantwoordelijkheid te nemen.
 • Je bent sociaal vaardig en je bent een echte teamplayer.
 • Je vriendelijk en betrokken met hart voor de patiënt.
 • Je werkt graag met technische apparatuur en je hebt hier bij voorkeur ervaring mee.
 • Je bent secuur en kunt je hoofd koel houden in stressvolle situaties.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, gerelateerd aan de functie. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als verpleegkundige!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als verpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 13 februari.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar Désirée Luijten, afdelingshoofd, via: 06-20978119. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.