Verzorgende IG onbegrepen gedrag

uren in overleg | MBO | Woonzorglocatie Ebbe en Vloed

Solliciteer

Ben jij een stevige verzorgende, heb je de nodige ervaring in het vak opgedaan én ben je op zoek naar een uitdaging? Ben jij een expert op het gebied van onbegrepen gedrag en sta je te poppelen om hiermee aan de slag te gaan? Dat komt goed uit! Dan hebben wij een passende, uitdagende functie voor jou!

HomeWerkenVerzorgende IG onbegrepen gedrag

Wat ga je doen?

Steeds vaker krijgen we op onze woongroepen te maken met onbegrepen gedrag. Mede hierdoor zoeken wij jou om met deze doelgroep aan de slag te gaan.

Onze cliënten wonen in een kleinschalige setting. Als verzorgende zorg je ervoor dat de cliënt zo goed mogelijk in staat is om zo zelfstandig mogelijk te wonen en vorm te geven aan het eigen leven. Daarbij bied je de benodigde structuur en begeleiding waar nodig. Dit wordt gedaan op basis van het zorgleefplan. Jij zorgt voor een goede verslaglegging in het zorgdossier en je verliest de bestaande richtlijnen niet uit het oog. Samen met je collega's stem je de zorg en ondersteuning zo goed mogelijk af op de behoefte van de cliënt. Je weet een goede sfeer op de afdeling te brengen zodat de cliënten op een goede manier beginnen en afsluiten. Naast de dagelijkse zorg, heb je ook contact met de familie of mantelzorger van de cliënt. Dit maakt het werk enorm afwisselend, binnen de ouderenzorg is geen dag hetzelfde!

Jij

  • hebt een diploma verzorgende.
  • werkt graag met de doelgroep somatiek/PG.
  • bent flexibel, geduldig en je beschikt over inlevingsvermogen.
  • staat stevig in je schoenen.
  • bent creatief in het bedenken van oplossingen.
  • houdt van uitdagingen.

Wij

  • bieden een contract voor de duur van een jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
  • bieden een salaris (FG 35) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen.
  • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collegas.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Anneke Koert, teammanager, via: 0187-641811.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie!

Waar kom je te werken?
CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden. Ebbe en Vloed is een woonzorgcentrum voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Er zijn appartementen en woongroepen. Ebbe en Vloed heeft een centrale ligging is vanuit Goeree Overflakkee , Zeeland, Hoekse Waard en Brabant en Rotterdam goed te bereiken. Openbaar vervoer is op loopafstand van de locatie.Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Woonzorglocatie Ebbe en Vloed

't Getij 3
3255 TG Oude Tonge
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Woonzorglocatie Ebbe en Vloed
't Getij 3
3255TG Oude Tonge

Plan uw bezoek
0187 64 18 44

Locatie informatie

Locatie: Woonzorglocatie Ebbe en Vloed

Ebbe en Vloed is een eigentijdse woonzorglocatie in Oude-Tonge. Er zijn 58 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen, waarvan er 13 particulier huurappartementen zijn. Daarnaast zijn er 7 woongroepen waar cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samenwonen en 11 kamers voor kortdurende zorg. Op de locatie werken ongeveer 150 medewerkers, stagiaires en leerlingen.