Verzorgende IG/EVV-er - Nieuw Rijsenburgh voor de reformatorische leefstijlgroep

24 uur | MBO | Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Solliciteer

Ben jij de verzorgende die het belangrijk vindt om cliënten aandacht en liefdevolle zorg te geven? Stimuleer jij hen om zoveel als mogelijk zelfredzaam te zijn? Je denkt graag in oplossingen, hebt inlevingsvermogen en geeft zorg met heel je hart. Weet jij een glimlach op het gezicht van je cliënt te toveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

HomeAlle vacaturesVerzorgende IG/EVV-er - Nieuw Rijsenburgh voor de reformatorische leefstijlgroep

Wat ga je doen?
Jij bent als verzorgende de spil op één van de reformatorische leefstijl woongroepen op onze woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh voor bewoners met dementie. Met jouw kennis en kunde breng je liefde, warmte en houvast in het leven van de bewoners. Je vindt het belangrijk dat de bewoners goed verzorgd worden en hebt hierbij oog voor zowel het lichamelijke als geestelijke welzijn. Dit doe je door vanuit jouw professie en in nauwe samenwerking met collega’s en familie door middel van het zorgleefplan de beste zorg te bieden. De bewoners ervaren met jou in hun nabijheid een gevoel van veiligheid en thuis. Met jouw achtergrond en betrokkenheid begrijp je precies wat de bewoners nodig hebben om dit thuisgevoel te creëren.

De reformatorische woongroep
CuraMare heeft twee reformatorische leefstijl woongroepen welke beide gesitueerd zijn in Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk. Op deze woongroepen is de herkenbaarheid in leefstijl groot. De bewoners weten zich verbonden door hun levensovertuiging en zijn lid van één van de reformatorische kerken of weten zich hierbij sterk betrokken. De inrichting van deze woongroepen sluit aan bij deze leefstijl en de medewerkers die er werken ook. De onderlinge verbondenheid en tevredenheid is groot zowel bij bewoners als familieleden, maar ook binnen het enthousiaste, betrokken team van collega’s waar jij komt te werken.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.200,70 en maximaal €2.937,68 bruto (FG 35 CAO VVT in de functie van verzorgende IG) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een afwisselende baan in de kleinschalig zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering.
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop.
  • Korting op de sportschool.
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs.
  • Gratis trainingen van GoodHabitz.
  • Gratis parkeren bij onze locaties.

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

 • Je hebt een diploma verzorgende IG of EVV op zak.
 • Je bent een empathisch, geduldig persoon die betrokken is bij je cliënten.
 • Je beschikt over een goed inlevingsvermogen.
 • Je denkt in oplossingen en bent flexibel.
 • Je hebt een positieve instelling die past bij de cultuur van CuraMare.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als verzorgende!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Aarzal dan niet en solliciteer dan nu als verzorgende bij CuraMare. We kijken uit naar jouw motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Heb je nog vragen of wil je eerst een kijkje nemen op locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar de receptie van Nieuw Rijsenburgh en vragen naar Cobi Hogchem, teammanager, via 0187-488300. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh
Sperwer 271
3245VP Sommelsdijk

Plan uw bezoek
0187 48 82 00

Locatie informatie

Locatie: Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Nieuw Rijsenburgh is een moderne woonzorglocatie in Sommelsdijk. Er zijn 146 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen en 19 woongroepen waar cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samenwonen. Daarnaast is er een afdeling voor kortdurende zorg met 24 plaatsen. Nieuw Rijsenburgh kent een protestants-christelijke identiteit. Op de locatie werken ongeveer 450 medewerkers, stagiaires en leerlingen.