Vrijwillige chauffeurs shuttleservice

2 of 3 dagdelen per week | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer
Is gastvrijheid je tweede natuur en is je rijvaardigheid perfect? Dan zijn wij op zoek naar jou!
HomeWerkenVrijwillige chauffeurs shuttleservice

Wegens bouwwerkzaamheden vervalt vanaf 1 oktober een groot aantal parkeerplaatsen op het ziekenhuisterrein. Wij zullen patiënten en bezoekers verwijzen naar de parkeerplaats aan de Mozartsingel (P4).

Voor veel patiënten en/of bezoekers is de afstand te groot om lopend af te leggen. Vanwege deze reden willen we een shuttleservice inzetten tussen de parkeerplaats en de hoofdingang van het ziekenhuis. Naast het rijden heb je als chauffeur ook een sociale functie. Je biedt mensen een helpende hand, beantwoordt vragen en biedt een luisterend oor. Je bent echt het visitekaartje van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.

Jij

  • wilt je inzetten als vrijwilliger en bent twee of drie dagdelen per week beschikbaar;
  • hebt je rijbewijs en stelt veiligheid voorop;
  • bent betrokken bij de patiënt en hebt goede sociale vaardigheden;
  • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van een ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

 

Wij

  • geven je een reiskostenvergoeding;
  • zorgen voor erkenning en waardering;
  • bieden je fijne contacten

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden

 

Heb je interesse?

Dan zien wij graag een korte motivatie met CV en pasfoto tegemoet. Klik hier om direct te solliciteren.

 

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Marie-José Kroot, Coördinator/Adviseur Patiëntenvoorlichting Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis 0187-607507 / vrijwilligers@vanweelbethesda.nl

 Solliciteer

Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.