Vrijwilliger brood buffetwagen

uren in overleg | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Is gastvrijheid je tweede natuur en vind je het leuk om met voeding bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!
HomeWerkenVrijwilliger brood buffetwagen

Als vrijwilliger Brood Buffet Wagen ondersteun je de voedingsassistent bij het rondbrengen van de broodmaaltijd. Je staat klaar voor de patiënten en je hebt tijd om hun extra aandacht te geven. Je maakt makkelijk contact en hebt van nature interesse in anderen. Sommige patiënten zijn erg ziek, je deinst er niet voor terug om over hun ziektebeelden te horen en toont empathie zonder daarbij emotioneel betrokken te raken. Je weet wanneer iemand hulp nodig heeft en wanneer je juist wat afstand moet nemen.

Jij

  • voorziet patiënten van eten en drinken;
  • biedt maaltijden aan met een brood-buffetwagen;
  • jij ondersteunt de voedingsassistent bij het ophalen van vuil serviesgoed;
  • bent beschikbaar van 7.30-9.30 uur en van 16.30-19.30 uur. Een keer per maand bent je ook beschikbaar in het weekend;
  • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

 Wij

  • geven je een reiskostenvergoeding;
  • zorgen voor erkenning en waardering;
  • bieden je fijne contacten.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Heb je interesse?

Dan zien wij graag een korte motivatie met CV tegemoet via vrijwilligers@vanweelbethesda.nl.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Marie-José Kroot, 0187 60 75 07 of stuur een email vrijwilligers@vanweelbethesda.nl. Marie-José haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.