Waarnemend gynaecoloog

27 tot 36 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is voor de vakgroep gynaecologie per direct op zoek naar een waarnemend allround gynaecoloog voor de periode van 6 maanden, in verband met onder andere de opvang van een zwangerschapsverlof

HomeAlle vacaturesWaarnemend gynaecoloog

Wat ga je doen?
De vakgroep gynaecologie is een gedreven en innovatieve groep van 8 gynaecologen bij wie kwaliteit van zorg voorop staat. In het ziekenhuis zijn 24/7 tweedelijnsverloskundigen werkzaam. Je treft een kliniek die door innovatie op onder andere het gebied van echografie, foetale bewaking en een optimaal geoutilleerde OK in goede samenwerking met de eerste en derde lijn complete basis plus zorg levert. Gynaecologen in onze vakgroep zijn allround inzetbaar voor onder andere de dienst.

Samen met 1e lijns verloskundigen en kraamzorgorganisaties vormt het Van Weel Bethesda de Integrale Geboortezorg Organisatie (IGO) Zuid aan Zee waarbinnen persoonlijke verloskundige zorg wordt geboden passend bij deze tijd.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum, het Maasstad Ziekenhuis en het Ikazia Ziekenhuis vormen samen de coöperatie Zorg op Zuid waarmee bewoners van het verzorgingsgebied voorzien zijn van de Juiste zorg op de Juiste plaats.

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

 • Je bent collegiaal en stelt de zorg voor de patiënt centraal.
 • Je bent betrouwbaar, je doet wat je zegt en zegt wat je doet.
 • Je bent flexibel inzetbaar en stressbestendig, je respecteert je eigen grenzen.
 • Je bent een zelfstandig werkende collega die om hulp vraagt waar nodig.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de AMS regeling en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een tijdelijk contract van 6 maanden waarbij je in dienst komt van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.
 • Een veilige werkplek met betrokken collegas.
 • Een prettige werkomgeving met korte lijnen en ruimte voor vernieuwing.
 • Een goede samenweking in de regio voor verwijzing van gynaecologische zorg.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering.
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool.
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs.
  • Gratis trainingen van GoodHabitz.

CuraMare als jouw werkGEVER
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat voorziet in medisch specialistische zorg voor de inwoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Het ziekenhuis levert onder meer de acute en verloskundige zorg voor deze regio en heeft buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. Er werken zon 1.000 medewerkers, onder wie ruim 120 medisch specialisten. Onze gezamenlijke missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Het ziekenhuis kenmerkt zich door een informele sfeer en korte lijnen.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. Bij CuraMare kan jong en oud dag en nacht rekenen op persoonlijke en passende zorg. Thuis, in het ziekenhuis en op één van de behandel- en woonzorglocaties. CuraMare is een grote zorgaanbieder voor Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland en werkt nauw samen met zorgverleners in de regio.

Solliciteer nu als waarnemend gynaecoloog!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu bij CuraMare. We kijken uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 5 september. De sollicitatie kan gericht worden aan Arjan van Hof, vakgroep Gynaecologie.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact op met het bestuur van de vakgroep: Arjan van Hof, via: 06-15095507 of Robbert-Jan Delfos, via: 06-28411533. Zij beantwoorden je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.