Waarnemend Kinderarts

12 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is voor de vakgroep kindergeneeskunde dringend op zoek naar een waarnemend kinderarts. Een kleine side-note, ook ZZPers zijn van harte welkom! Ben jij per direct beschikbaar voor een periode van 2-3 maanden en wil jij je deze periode inzetten met alle kennis en kunde die jij bij je draagt voor de kinderen in de omgeving van Goeree-Overflakkee? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan!

HomeAlle vacaturesWaarnemend Kinderarts

Wat ga je doen?
Als allround kinderarts ligt jouw focus op de patiëntenzorg in de kliniek, op de poliklinieken (deze bevinden zich in: Dirksland, Hellevoetsluis, Brielle en Spijkenisse) en je draait ook diensten. De vakgroep kindergeneeskunde bestaat totaal uit 8 gedreven kinderartsen die de kindergeneeskunde in de volle breedte van het vak uitvoeren met veel compassie. Er is een goede verhouding tussen het ziekenhuis en de vakgroep en de communicatie verloopt via korte lijnen. De kinderafdeling is een dynamische afdeling met 20 plaatsingsmogelijkheden voor kinderen en moeders van pasgeborenen. Gezinsgerichte zorg staat hoog in het vaandel, je krijgt namelijk niet alleen met de patiënt te maken maar ook met de bijbehorende familieleden of verzorgers. Met jouw skills weet jij iedereen op zijn/haar gemak te stellen en jij creëert een veilig en vertrouwd gevoel in de misschien wel spannende tijd voor onze patiënten. Wij kunnen jouw hulp voor anderhalve dag in de week echt heel goed gebruiken!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een salaris in overleg en ook ZZPers zijn welkom op gesprek!
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent kinderarts en wilt het vak in de volle breedte uitoefenen in een hecht team.
 • Je hebt uitstekende sociale en coachende vaardigheden, jij weet kinderen en ouders/verzorgers te informeren en te motiveren.
 • Je hebt interesse in de kindergeneeskunde in zijn volle breedte en je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je bent bereidt om mee te draaien in het diensten rooster.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als kinderarts!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als kinderarts bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar onze kinderarts Emiel Spuesens via: 0187-891472 of 0187-607185. Hij beantwoordt je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.