Welzijnscoach

24 uur | HBO | Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Solliciteer

Ben jij een netwerker en verbinder? Heb jij een echt zorghart en staat het geluk van je naaste op nummer één? Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om het domein welzijn voor onze woonzorg locatie Nieuw Rijsenburgh op de kaart te zetten en naar een hoger niveau tillen? Dat komt goed uit! Wij zoeken namelijk een super enthousiaste welzijnscoach.

HomeAlle vacaturesWelzijnscoach

Wat ga je doen?
Jij bent een verbinder in hart en nieren. Door jouw motiverende gespreksvoering en sociale netwerkstrategieën weet jij welzijn voor onze bewoners en cliënten goed, passend en liefdevol op de kaart te zetten. Door jouw opgedane kennis en ervaring in het vakgebied weet je precies wat er van je wordt verwacht en als men vragen heeft op het gebied van welzijn en dagbesteding zijn ze bij jou aan het goede adres. Daarnaast houd je goed in de gaten dat de kwaliteit van dagbesteding op peil blijft. Je zorgt dat dit op het best mogelijke niveau blijft en past binnen de kaders. Maar out-of-the box denken mag natuurlijk altijd! Jij bent enthousiast en je initieert innovatieve ideeën ten behoeve van welzijn en dagbesteding, zoals robotdieren of een warme overdracht. Voor een stukje beleidsvorming draai jij je hand niet om, met name als het gaat kwaliteitsverbetering van de zorg- en dienstverlening, kunnen wij dit aan jou toevertrouwen. Ook onderhoud je contacten met externe partijen om het aanbod in zorg- en dienstverlening te optimaliseren. Je komt te werken in een klein, maar gezellig team. Een leuk weetje is dat er binnen CuraMare ontzettend veel ontwikkelingsmogelijkheden zijn!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.949,59 en maximaal €4.061,27 bruto (FG 50 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bezit een HBO diploma in de richting van SPH/Social Work.
 • Je bent een echte aanpakker, ook kan je goed plannen en organiseren.
 • Je werkt zelfstandig, maar maakt wel onderdeel uit van een team.
 • Je bezit over een juiste dosis inlevingsvermogen.
 • Je bent flexibel en proactief.
 • Je beschikt over coachingsvaardigheden, die je kunt toepassen op onze bewoners en je collegas.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als welzijnscoach
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu als welzijnscoach bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 10 oktober.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar onze teammanager, Paula van Dam, via: 0630178121. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh
Sperwer 271
3245VP Sommelsdijk

Plan uw bezoek
0187 48 82 00

Locatie informatie

Locatie: Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Nieuw Rijsenburgh is een moderne woonzorglocatie in Sommelsdijk. Er zijn 146 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen en 19 woongroepen waar cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samenwonen. Daarnaast is er een afdeling voor kortdurende zorg met 24 plaatsen. Nieuw Rijsenburgh kent een protestants-christelijke identiteit. Op de locatie werken ongeveer 450 medewerkers, stagiaires en leerlingen.