Wondverpleegkundige

24 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Een wond die maar niet wil helen, een uitdaging voor jou? Ligt jouw interesse in de wondzorg en ben je altijd op zoek naar de beste manieren om genezingsduur van wonden te verkorten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie op een afdeling met veel dynamiek? Lees dan snel verder en wellicht word jij onze nieuwe collega!

HomeAlle vacaturesWondverpleegkundige

Wat ga je doen?

Als wondverpleegkundige ben jij dé specialist op het gebied van wondzorg. Je verricht je werkzaamheden op de polikliniek en verpleegafdelingen. Je onderzoekt en behandelt de patiënten zelfstandig en voorziet hen van de juiste informatie, begeleiding en voorlichting. Je verwijdert hechtingen, neemt wondamneses af en je stelt op basis daarvan diagnoses. In overleg met de arts stel je een behandelplan op en coördineer je het hele proces. Je geeft tevens advies en trainingen om de kennis en vaardigheden van je collega's en samenwerkingspartners nog meer te vergroten. Kortom, een afwisselende functie in een veelzijdig vakgebied waarbij je een positieve en opbouwende inbreng kunt geven en coacht en adviseert bij zorgvragen.

Jij

  • bent gediplomeerd verpleegkundige bij voorkeur aangevuld met het diploma wondverpleegkundige.
  • volgt ontwikkelingen in het vakgebied en houdt je kennis op peil.
  • bent in staat binnen de gestelde kaders zelfstandig te werken, situaties in te schatten en onder hoge druk de juiste beslissingen te nemen.
  • hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteit van zorg staat bij jou hoog in het vaandel.
  • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij

  • bieden in eerste instantie een tijdelijk contract voor vervanging van zwangerschaps- en ouderschapsverlof. Het is mogelijk dat de functie voor onbepaalde tijd verlengd wordt.
  • bieden een afwisselende functie op een dynamische afdeling.
  • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collegas.
  • bieden een salaris, FG 45 of FG 55 (gediplomeerd wondverpleegkundige) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met één van de wondverpleegkundigen Marianne Bolier of Jolanda Tessers via: 0187-607483 of met Alex Schaap, afdelingshoofd, via: 06-13634877

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 21 september a.s.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te biedenSolliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.