Ziekenhuisarts/ANIOS kindergeneeskunde

36 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Wij zoeken met spoed een enthousiaste arts-assistent voor de vakgroep Kindergeneeskunde.
HomeWerkenZiekenhuisarts/ANIOS kindergeneeskunde

Wat ga je doen?

Als ANIOS Kindergeneeskunde ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en contiuniteit van zorg op de kinderafdeling. Je dag bestaat onder andere uit het lopen van visites, het opvangen, diagnosticeren en behandelen van patiënten, onderhouden van contact met de ouders en andere voorkomende afdelingstaken. Dit doe je in overleg en in samenwerking met de superviserende kinderarts(en).

De vakgroep bestaat uit 8 gedreven en innovatieve kinderartsen. Naast activiteiten in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is de vakgroep kindergeneeskunde actief op de buitenpoli’s in Hellevoetsluis, Brielle en Spijkenisse Medisch Centrum.

Jij

  • hebt affiniteit met kindergeneeskunde.
  • hebt een afgeronde studie tot basisarts en een inschrijving in het BIG-register.
  • beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden om aan te sluiten op het belevingsniveau van kinderen.
  • bent professioneel, flexibel, stressbestendig en hebt relativeringsvermogen.
  • bent bereid om ook in de zomervakantie beschikbaar te zijn.
  • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij

  • bieden per direct een tijdelijke aanstelling voor tenminste 6 maanden.
  • bieden een uitdagende werkomgeving en een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega’s.
  • bieden een salaris (FG 70) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

 

Heb je vragen?

Neem contact op met de heer R.M. van Gilst, kinderarts, of met dr. P.C. van der Velden, bestuurder van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en Spijkenisse MC. Allen zijn bereikbaar via 0187-607300.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! Je kunt deze mailen naar i.spoor@curamare.nl

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met  een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

 
Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
{zipcode} {city}

Bezoekadres

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
3247BW Dirksland

Plan uw bezoek
0187 60 73 00

Locatie informatie

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. In het ziekenhuis werken ongeveer 1200 medewerkers, stagiares en leerlingen.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.