Ergotherapeut (Voorne aan Zee en Goeree-Overflakkee)

16 uur | HBO | CuraMare Behandeling

Solliciteer

Ben jij een enthousiaste ergotherapeut die toe is aan een nieuwe uitdaging waarbij je tweedelijnszorg kan combineren met eerstelijnszorg? Wil jij uitgedaagd worden in jouw expertise en ben jij altijd in voor (persoonlijke) ontwikkeling? Lees dan snel verder wat wij voor elkaar kunnen gaan betekenen!

HomeAlle vacaturesErgotherapeut (Voorne aan Zee en Goeree-Overflakkee)

Wat ga je doen?
Als ergotherapeut bij CuraMare Behandeling ben jij werkzaam in een multidisciplinaire setting, waarbij je met verschillende doelgroepen te maken krijgt. Jij bent iemand die in oplossingen denkt en dit is dan ook jouw grootste drijfveer. Samen met de cliënt en collega’s zoek jij naar oplossingen voor het uitvoeren van de dagelijkse handelingen. Voor toekomstbestendige ouderenzorg is het noodzakelijk dat de groeiende groep ouderen langer en zelfstandig in hun eigen veilige en/of passende woonomgeving kunnen blijven wonen. Om langer thuis te kunnen wonen is jouw rol onmisbaar! Voor onder andere de regio Voorne aan Zee zijn we dan ook op zoek naar een collega ergotherapeut welke, samen met de wijkverpleging van CuraMare, deze groep ouderen kan begeleiden in het langer thuis blijven wonen. Naast de extramurale werkzaamheden zal jouw expertise ook ingezet worden op één van de woonzorglocaties van CuraMare.

CuraMare Behandeling
Je komt te werken bij CuraMare Behandeling, een organisatie onderdeel van CuraMare welke bestaat uit verschillende (para)medische disciplines. De vakgroep ergotherapie bestaat uit 9 enthousiaste en betrokken collega ergotherapeuten. De vakgroep ergotherapie werkt op verschillende woonzorglocaties binnen de thuis- en ouderenzorg (kortdurend verblijf GRZ/ELV en somatische/psychogeriatrische afdelingen en woongroepen), de kliniek en polikliniek van het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis (poliklinische revalidatie, longrevalidatie en de klinische stroke-unit) en in de 1ste lijn (zowel op locatie als bij de cliënt thuis). Kortom, een functie waarbij er een mooi en afwisselend takenpakket op je ligt te wachten!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €3.418,- en maximaal €4.906,- bruto (FG 55 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
  • Een contract voor 16 uur. Meer uren werken? Deze zijn eventueel bespreekbaar! Ook werkdagen zijn in overleg.
  • We bieden jou de mogelijkheid, wanneer je hier nog niet in geschoold bent, om de cursus EDOMAH te volgen.
  • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
    • Collectieve zorgverzekering
    • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
    • Korting op de sportschool
    • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
    • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

  • Je beschikt over het diploma HBO Bachelor Ergotherapie.
  • Je bent ingeschreven in het kwaliteitsregister.
  • Je hebt affiniteit met en interesse in de doelgroep ouderen
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, hebt een open houding en kunt zelfstandig werkzaamheden organiseren.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
  • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Lees meer over de thuiszorg die wij aanbieden op www.curamare.nl/zorgthuis/curamarethuiszorg

Solliciteer nu als ergotherapeut!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu als ergotherapeut bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar Robbert Briggeman (teammanager behandeling), via: 06-83272637 of met een van der ergotherapeuten, via 0187-488292. Zij beantwoorden je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: