Waarnemend gynaecoloog

33.75 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is voor de vakgroep Gynaecologie per direct op zoek naar een waarnemend allround gynaecoloog voor de periode van heden tot 1 februari 2025 ter ondersteuning van het huidige team. Dit in verband met een tijdelijke uitbreiding van productieruimte en een zwangerschapsverlof.

HomeAlle vacaturesWaarnemend gynaecoloog

Wat ga je doen?
De vakgroep Gynaecologie is een gedreven en innovatieve groep van 9 gynaecologen bij wie kwaliteit van zorg voorop staat. In het ziekenhuis zijn 24/7 tweedelijns verloskundigen werkzaam. Je treft een kliniek die door innovatie op onder andere het gebied van echografie, foetale bewaking en een optimaal geoutilleerde OK in goede samenwerking met de eerstelijns- en derdelijns complete basis plus zorg levert. Gynaecologen in onze vakgroep zijn allround inzetbaar voor onder andere de dienst.

Samen met eerstelijns verloskundigen en kraamzorgorganisaties vormt het Van Weel-Bethesda de Integrale Geboortezorg Organisatie (IGO) Zuid aan Zee waarbinnen persoonlijke verloskundige zorg wordt geboden passend bij deze tijd.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum, het Maasstad Ziekenhuis en het Ikazia Ziekenhuis vormen samen de coöperatie Zorg op Zuid waarmee bewoners van het verzorgingsgebied voorzien zijn van de juiste zorg op de juiste plaats.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de AMS regeling en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een tijdelijk contract  tot 1 februari 2025 waarbij je in dienst komt van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.
  • Een veilige werkplek met betrokken collega’s.
  • Een prettige werkomgeving met korte lijnen en ruimte voor vernieuwing.
  • Een goede samenwerking in de regio voor verwijzing van gynaecologische zorg.
  • Ruimte voor verdere ontwikkeling in bv laparoscopie, bekkenbodem of IGO.

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

  • Je bent collegiaal en stelt de zorg voor de patiënt centraal.
  • Je bent betrouwbaar, je doet wat je zegt en zegt wat je doet.
  • Je bent flexibel inzetbaar en stressbestendig, je respecteert je eigen grenzen.
  • Je bent een zelfstandig werkende collega die om hulp vraagt waar nodig.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
  • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Waar kom je te werken?
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat hoogstaande medisch specialistische zorg levert in de regio Zuid-Holland Zuid. Het is onze missie om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio. In onze manier van werken ligt het accent op aandacht voor de mens, deskundigheid, compassie, gastvrijheid en wederzijds vertrouwen.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer als waarnemend gynaecoloog!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als waarnemend gynaecoloog. We kijken uit naar je reactie! We ontvangen uw brief met motivatie en CV graag voor 25 mei 2024.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar Arjan van Hof, gynaecoloog, via 06-15095507 of met Robbert-Jan Delfos, gynaecoloog, via: 06-28411533. Zij beantwoorden je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: