Verpleegkundige

HomeLerenMBO Verpleegkundige

Aan de slag als verpleegkundige in de ouderenzorg 

MBO verpleegkundige niveau 4 | Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)

Hiervoor heb je een diploma Verzorgende IG niveau 3 nodig en heb je minimaal 1 jaar werkervaring als verzorgende. Je loopt tijdens je opleiding ook een stage van 10 weken op een  afdeling in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.

Aan de slag als verpleegkundige in het ziekenhuis

Wil jij graag verpleegkundige worden in een ziekenhuis en ook al snel praktisch aan de slag? Dan zijn er twee verschillende opleidingen, beide volg je bij het Albeda college:

MBO verpleegkundige niveau 4 | BOL/BBL
Hierbij ga je eerst twee jaar naar school en loop je een korte stage in de ouderenzorg en een lange stage in ons ziekenhuis. Na die twee jaar kun je solliciteren om in je derde en vierde leerjaar als werken/leren verder te gaan. Je komt dan in dienst van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis voor 32 tot 36 uur per week (inclusief school) voor de rest van je opleiding. Je krijgt een salaris conform de CAO.

Deze variant is met name geschikt voor leerlingen die erg jong zijn bij start van de opleiding.
Dit vragen we als opleidingseisen:
• Minimaal 17 jaar en 5 maanden
• MAVO-diploma (gemengde of theoretisch gerichte leerweg) of MBO-diploma op niveau 3

MBO verpleegkundige nivo 4 verkort traject
Na je VIG /MZ nivo 3 diploma een opleiding volgen voor verpleegkundige in het ziekenhuis?
Dit kan wanneer je solliciteert voor dit verkorte traject. Het traject start met 3 maanden voorwerken en het volgen van een voorwerkprogramma. Wanneer dit met goed gevolg wordt afgesloten kom je in dienst van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis voor 32 tot 36 uur per week (inclusief school) voor de rest van je opleiding. Je krijgt een salaris conform CAO Ziekenhuizen.

De opleiding verloopt via het Albeda college.
We vragen als opleidingseis:
• Diploma VIG / MZ met 1 jaar ervaring

HBO verpleegkundige nivo 6 Duale vorm
Als je als HBOV verpleegkundige aan de slag wilt in het ziekenhuis kun je in het 3e leerjaar solliciteren voor het duale traject.
Je komt dan in dienst van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis voor 32 uur per week (inclusief school) voor de rest van je opleiding. Je krijgt een salaris conform CAO Ziekenhuizen.

Als er vacatures open staan voor bovengenoemde opleidingen, kun je deze hier terugvinden en via die pagina solliciteren.