CuraMare

HomeLocatiesCuraMare

 

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh | Sommelsdijk
Nieuw Rijsenburgh is een moderne woonzorglocatie in Sommelsdijk. Er zijn 146 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen en 19 woongroepen waar cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samenwonen. Daarnaast is er een afdeling voor kortdurende (revalidatie) zorg met 24 plaatsen. Nieuw Rijsenburgh kent een protestants-christelijke identiteit. Op de locatie werken ongeveer 450 medewerkers, stagiaires en leerlingen.

Woonzorglocatie Bestenwaerd | Dirksland
Bestenwaerd is een gemoedelijke woonzorglocatie in Dirksland. Er zijn 18 zorgappartementen voor cliënten die zelfstandig wonen en 22 appartementen voor bewoners met een kortdurende zorgbehoefte. Daarnaast zijn er 4 woongroepen voor cliënten met hersenaandoeningen zoals dementie. Op de locatie werken ongeveer 100 medewerkers, stagiaires en leerlingen. Tevens biedt Bestenwaerd met appartementen en studio's woonruimte aan 52 cliënten van SjaloomZorg

Woonzorglocatie De Vliedberg | Ouddorp
De Vliedberg is een hedendaagse woonzorglocatie vlakbij het strand in Ouddorp. Er zijn 34 zorgappartementen waar cliënten zelfstandig wonen. In het gebouw zelf én in het naastgelegen d’n Derden Blok en ’t Schelphoekje zijn nogmaals 22 particuliere appartementen met thuiszorg. Op  7 woongroepen wonen cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samen en  er zijn 14 kamers voor kortdurende zorg. De Vliedberg. kent een protestants-christelijke identiteit. Op de locatie werken ongeveer 150 medewerkers, stagiaires en leerlingen.

Woonzorglocatie Ebbe en Vloed | Oude - Tonge
Ebbe en Vloed is een eigentijdse woonzorglocatie in Sommelsdijk. Er zijn 58 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen, waarvan er 13 particulier huurappartementen zijn. Daarnaast zijn er 7 woongroepen waar cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samenwonen en 11 kamers voor kortdurende zorg. Op de locatie werken ongeveer 150 medewerkers, stagiaires en leerlingen.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis | Dirksland
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basiszorg+ ziekenhuis met de hoofdlocatie in Dirksland en twee buitenpoliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. In het ziekenhuis wordt 24-uurs spoedzorg en planbare zorg geboden aan patiënten uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten.

Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid. Daarnaast is het ziekenhuis, samen  met het Maasstad Ziekenhuis, voor de helft eigenaar van Spijkenisse Medisch Centrum.

CuraMare Behandeling | Paramedische diensten
CuraMare Behandeling biedt paramedische diensten aan clienten en patienten van CuraMare en Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, maatschappelijk werk en psychologie. Ook zijn de medewerkers nauw betrokken bij de revalidatietrajecten van patiënten in het ziekenhuis of cliënten die voor een tijdelijk verblijf op een van de woonzorglocaties verblijven.

CuraMare Thuiszorg | Goeree-Overflakee en west Voorne-Putten
Voor wie zo lang mogelijk zelfstandig wil blijven wonen of zorg of verpleging thuis nodig heeft zijn er de ervaren medewerkers van CuraMare Thuiszorg. Kleinschalige teams werken vanuit zorgsteunpunten in de regio Goeree-Overflakkee, Voorne Putten en Brielle. CuraMare Thuiszorg biedt wijkverpleging, persoonlijke zorg, medisch specialistische verpleging en hulp in het huishouden. 

Ondersteunende diensten 
Werken in de zorg hoeft niet perse te betekenen dat je dagelijks aan het bed staat. Ook de ondersteunende diensten spelen een belangrijke rol in het mogelijk maken van de dagelijkse zorg. Denk hierbij aan  facilitaire diensten op de lcoaties, in de schoonmaak of de linnenkamer, maar ook allerlei administratieve diensten, ICT, PO&O, het magazijn, juridische zaken, control, juridische zaken en communicatie vallen hieronder. 

Plan uw bezoek

CuraMare

Postbus 153
3240 AD Middelharnis
{zipcode} {city}

Bezoekadres

CuraMare
Postbus 153
3240AD Middelharnis

Plan uw bezoek
0187 60 73 00