Anne Brooshooft, polikliniekassistente

| Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

“Na het afronden van mijn opleiding tot managementassistente was ik zoekende in wat ik nu echt precies wilde. Via bekenden kwam ik de functie polikliniekassistente tegen. Na het lezen was ik direct verkocht en heb ik gesolliciteerd.
Inmiddels werk ik bijna 3 maanden bij de poli Gynaecologie. Ik ben echt in een warm bad terecht gekomen en ik ben nog iedere dag blij dat ik deze switch heb gemaakt.

Een administratieve achtergrond had ik, maar over de Gynaecologie wist ik niet veel. Nu 3 maanden verder is mijn kennis een stuk groter door gesprekken en de behulpzaamheid van collega’s maar ook door mee te kijken met verrichtingen. Erg leuk en leerzaam!

Ik werk 36 uur per week, dus best veel, maar geen dag is voor mij hetzelfde. Mijn taken variëren in de ochtend en middag en dat maakt het juist zo leuk. Zelf vind ik aan de balie zitten het leukste, want dan heb ik direct contact met de patiënten die langskomen.

In ons team hebben we ook aandacht voor elkaar. Zo zal je ons geregeld lachend achter de balie zien zitten én niet geheel onbelangrijk: er zijn hier heerlijke cappuccino’s en altijd lekkere dingen om te snacken.”

HomeMedewerkers aan het woordAnne Brooshooft, polikliniekassistente

Zoek jij ook zo’n baan?

Wandelvrijwilligers Bestenwaerd

uren in overleg | vakgebied onbekend

Bezoekvrijwilliger Vliedberg

uren in overleg | vakgebied onbekend

Open sollicitatie

uren in overleg | vakgebied onbekend