Diana Damad, leerling verzorgende IG/MZ

| Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Diana heeft jaren in de commerciële wereld gewerkt, één ding was duidelijk zo'n baan ambieerde ze niet meer, maar wat dan wel?

Tijdens haar studie heeft Diana een bijbaan in de zorg gehad en dat begon weer te kriebelen. Ze besloot daarom te kijken of werken in de zorg iets voor haar was en solliciteerde op de functie zorgondersteuner bij CuraFlex.

"Werken bij CuraFlex was voor mij de ideale manier om te ontdekken of de werkzaamheden bij mij passen. Ik kon zelf mijn uren bepalen en die vrijheid beviel me heel goed. Je komt in relatief korte tijd op veel verschillende afdelingen en groepen. Op deze manier kwam ik er ook snel achter wat het werk inhoudt en wat ik leuk vind. Na een tijdje liep ik steeds vaker tegen het feit aan dat ik niet zelfstandig de volledige zorg bij alle bewoners kon en mocht verlenen, in tegenstelling tot mijn collega’s met een zorgopleiding.
Dit heeft mij gemotiveerd om te solliciteren op een opleidingsplaats en ik werd aangenomen! Ik ben in september gestart met de opleiding verzorgende IG/MZ bij het Hoornbeeck College. Al deze, voor mij, supermooie ontwikkelingen hebben zich binnen een half jaar tijd afgespeeld. Dit maakt duidelijk hoeveel mogelijkheden er zijn bij CuraMare. Gelukkig gaat het goed met de opleiding. Ik vind het leuk om weer nieuwe kennis op te doen, te leren en ervaringen te delen met leerlingen uit andere delen van Nederland.
Ik ben ervan overtuigd dat veel mensen dit werk ontzettend leuk vinden maar geen goed beeld hebben van de werkzaamheden. Daarom is werken via CuraFlex zo waardevol. Het is dé ideale manier om kennis te maken met de zorg. Ik hoop dat dit meer mensen aanspoort om de stoute schoenen aan te trekken en dezelfde stap te maken: de stap richting dit mooie beroep!" – Diana Damad

HomeMedewerkers aan het woordDiana Damad, leerling verzorgende IG/MZ

Zoek jij ook zo’n baan?

Lid cliëntenraad De Vliedberg en Het Spectrum

1-8 uur | vakgebied onbekend

Open sollicitatie

uren in overleg | vakgebied onbekend