Bijbaan huishoudelijk medewerker thuiszorg

uren in overleg | Niet vereist | CuraMare Thuiszorg

Solliciteer

Wil jij iets voor de oudere mens betekenen én een centje bijverdienen naast je studie? Houd je van een uitdaging en lijkt het je leuk om iedere dag in een andere omgeving te werken? Wil je na schooltijd of in de vakanties werken? Lees dan snel verder en solliciteer! Voor Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis en omstreken zoeken wij huishoudelijk medewerkers.

HomeAlle vacaturesBijbaan huishoudelijk medewerker thuiszorg

Wat ga doen?
Als huishoudelijk medewerker zorg jij voor een fijne en aangename thuisomgeving voor onze cliënten. Dit doe je door hen te helpen en ondersteuning te bieden in het uitvoeren van de huishoudelijke taken zodat zij zo lang als mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Denk hierbij aan het schoonmaken van de keuken, badkamer en toilet en het stofzuigen en dweilen van de vloeren. Met deze bijbaan bied je meer dan alleen huishoudelijke hulp, je probeert de cliënt te betrekken bij het huishouden en maakt tijd vrij voor een gezellig praatje. Een bijbaan als huishoudelijk medewerker is dankbaar werk waarbij je ook nog eens écht goed kunt verdienen.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer dan ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de thuiszorg die wij aanbieden op www.curamare.nl/zorgthuis/curamarethuiszorg

Solliciteer nu voor de bijbaan huishoudelijk medewerker in de thuiszorg!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan voor de bijbaan huishoudelijk medewerker in de thuiszorg. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar onze teammanager Melissa Salome, via 06-22563003. Zij beantwoordt je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: