Dermatoloog

45 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Ben jij een enthousiaste dermatoloog die het specialisme in de volle breedte wilt uitoefenen? In verband met pensionering van één van de collega's is de vakgroep Dermatologie, van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Spijkenisse Medisch Centrum, per direct op zoek naar een allround dermatoloog voor 4 dagen per week voor locatie Spijkenisse Medisch Centrum. Een kleinere aanstelling is bespreekbaar!

De vakgroep Dermatologie
De vakgroep bestaat momenteel uit vier dermatologen en maakt onderdeel uit van het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Zuid-Hollandse Eilanden. Bij ons oefen je het vak van dermatoloog in de volle breedte uit. Daarbij hechten wij veel waarde aan betrokkenheid en persoonlijke zorg dichtbij de patiënt. De vakgroep Dermatologie is werkzaam in het Spijkenisse Medisch centrum, Het Van-Weel Bethesda Ziekenhuis en de buitenpoliklinieken in Brielle, Hellevoetsluis en Rozenburg.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Toetreding tot het MSB onder de voor ons MSB geldende toetredingsvoorwaarden.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Er wordt nadrukkelijk ruimte geboden voor het ontwikkelen van een aandachtsgebied.

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

  • Je bent een afgestudeerd allround dermatoloog.
  • Je bent een enthousiaste en patiënt betrokken professional.
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
  • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Waar kom je te werken?
MSB Zuid-Hollandse Eilanden is werkzaam in zowel het Spijkenisse Medisch Centrum als Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat hoogstaande medisch specialistische zorg levert in de regio Zuid-Holland Zuid. Het is onze missie is om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio. In onze manier van werken ligt het accent op aandacht voor de mens, deskundigheid, compassie, gastvrijheid en wederzijds vertrouwen.

Het Spijkenisse Medisch Centrum biedt een breed scala aan laag complexe medisch specialistische zorg. Hierbij is de regel: de zorg dichtbij als het kan, de zorg verder weg als het nodig is. In samenwerking met de coöperatieziekenhuizen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis zorgt het Spijkenisse Medisch Centrum ervoor dat de bewoners van haar verzorgingsgebied verzekerd zijn van de juiste zorg op de juiste plaats en op het juiste moment.

Solliciteer als dermatoloog!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als Dermatoloog. We kijken uit naar je reactie!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar Annette Verzijl, dermatoloog, via: 0181-658888 of met Maarten Staarink, lid MSB-bestuur, via 0187-607300. Zij beantwoorden je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: