Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (Oude-Tonge)

uren in overleg | MBO | Woonzorglocatie Ebbe en Vloed

Solliciteer

Wil jij voor onze locatie in Oude-Tonge de schakel zijn tussen bewoner, behandelaren en mantelzorgers? Vind je het daarnaast leuk om een coachende rol op te pakken in je samenwerking met collegas? Dan ligt er in onze woonzorglocatie Ebbe en Vloed in Oude-Tonge een mooie functie op je te wachten. Wij zoeken nieuwe collega Eerst Verantwoordelijke Verzorgers!

HomeAlle vacaturesEerst Verantwoordelijke Verzorgende (Oude-Tonge)

Wat ga je doen?
Zorgen met hart en ziel is voor jou geen opdracht, maar een vanzelfsprekendheid! Iedere dienst zet jij jouw kwaliteiten en kennis voor de volle 100% in om collegas te coachen in het leveren van goede zorg welke ook aansluit bij de normen en waarden van de cliënt. Jij helpt bij het opleiden van nieuwe medewerkers en je draagt er zorg voor dat zij een mooie en positieve leerervaring hebben in de ouderenzorg en op onze locatie. Ebbe en Vloed is een kleine zorglocatie waar iedereen van jong tot oud welkom is. Binnen onze locatie wonen behalve onze eigen cliënten, ook cliënten van Gemiva, de dagbesteding van Gemiva helpt ons bij de dagelijkse bezigheden. Jij coördineert de zorg aan bewoners en je geeft de cliënten de begeleiding die zij nodig hebben, het zorgleefplan is hierbij je leidraad. Out-of-the-box denken wordt gewaardeerd, want waar de één problemen ziet, denk jij in mogelijkheden. Je bent flexibel, zelfstandig en hebt initiatief. Wij bieden jou een afwisselende baan op een bruisende en mooie zorglocatie die een begrip is aan de oostkant van het eiland met leuke collega´s en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Heb jij interesse in een specifieke afdeling of woongroep naar aanleiding van een bericht wat je hebt gezien op social media of naar aanleiding van een gesprek? Geef dit dan aan in je motivatiebrief, dan zorgen wij dat dit bij de juiste persoon terecht komt!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €2.695,- en maximaal €3.502,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 40 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar?
  • Dan geven we een vast contract!
  • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:- Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

  • Je beschikt over het diploma Verzorgende IG niveau 3.
  • Je hebt een erkend diploma EVV. Mocht je alleen een certificaat van een EVV-opleiding hebben of een niet erkend diploma, vragen we je de bereidheid om de EVV opleiding volgens een erkende opleiding te volgen.
  • Je bent een zorgprofessional met (bij voorkeur) ervaring in de ouderenzorg.
  • Je hebt oog voor de behoefte van de cliënt en neemt het initiatief om de zorg daarop af te stemmen.
  • Je bent betrokken en hebt goede sociale vaardigheden.
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
  • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer dan ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Ebbe en Vloed
Ebbe en Vloed is een kleine zorglocatie waar iedereen van jong tot oud welkom is. Binnen onze locatie wonen behalve onze eigen cliënten, ook cliënten van Gemiva, de dagbesteding van Gemiva helpt ons bij de dagelijkse bezigheden. Mede dankzij jou en je collega’s krijgen onze bewoners de zorg en aandacht die bij hen past. Jij zorgt ervoor dat de cliënten zich thuis voelen. Het welzijn van onze bewoners en het bieden van een fijne dag, die aansluit bij hun wensen staat op nummer 1, daar doe je het voor! Naast de dagelijkse zorg sta je ook in contact met de familie of mantelzorgers van onze bewoners. Dit maakt het werk enorm afwisselend, bij ons is geen dag hetzelfde! Daarnaast werken het centrum voor jeugd en gezin, de wijkverpleging van Careyn en CuraMare vanuit verschillende kantoren binnen onze locatie. Kortom, een bruisende en mooie zorglocatie die die een begrip is aan de oostkant van het eiland waar een goede sfeer hangt met leuke collega’s!

Solliciteer nu als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu bij Ebbe en Vloed. We kijken uit naar je reactie!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar onze teammanager, Carla Arends, via: 0620435302. Zij beantwoordt je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: