GZ-psycholoog

32 uur | WO | CuraMare Behandeling | Sommelsdijk

Solliciteer

Ben jij een enthousiaste en ervaren GZ-psycholoog die houdt van afwisseling en uitdaging? Bij CuraMare krijg je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de psychische zorg voor patiënten en bewoners. Van behandelingen op de poliklinieken van het Van Weel Bethesda Ziekenhuis tot het bieden van cruciale ondersteuning in onze woonzorgcentra, jouw expertise maakt dagelijks een verschil. Ontdek hoe geen dag hetzelfde is en waarom werken bij CuraMare zo bijzonder en leuk is.

HomeAlle vacaturesGZ-psycholoog

Wat ga je doen?
Als GZ-psycholoog bij CuraMare wacht een veelzijdige en uitdagende rol op je. Jouw expertise maakt een wereld van verschil voor onze patiënten op de poliklinieken van het Van Weel Bethesda Ziekenhuis, waar je diagnostiek verricht en psychische ondersteuning en behandeling biedt tijdens revalidatie, oncologische trajecten en bij chronische aandoeningen.

Daarnaast ben je een onmisbare schakel in de zorg voor onze bewoners in de woonzorgcentra. Je diagnosticeert en behandelt bewoners in de Geriatrische Revalidatie Zorg, op zorgappartementen en in woongroepen voor mensen met dementie. Bij onbegrepen gedrag stel je benaderingsplannen op en werk je nauw samen met zorgverleners en artsen om deze te evalueren en verbeteren.

Je begeleidt en ondersteunt onze masterpsychologen met supervisie en draagt bij aan hun opleiding tot GZ-psycholoog, mits je minimaal 3 jaar geregistreerd GZ-psycholoog bent. Bovendien denk je actief mee over beleid om de ouderenzorg toekomstbestendig te maken en de medische psychologie te versterken. In de omgangsoverleggen met het zorgteam geef je klinische lessen of coach je het team, zodat zij zich bekwaam voelen in het toepassen van de benaderingsplannen. Je draagt bij aan de kwaliteit van leven van onze bewoners door buiten de kaders te denken en samen te werken met andere disciplines wanneer nodig.

Het team
Je komt te werken in een enthousiaste, fijne en betrokken vakgroep bestaande uit vier GZ-psychologen, één PioG, drie masterpsychologen en twee psychodiagnostisch medewerkers. Je gaat nauw samenwerken met diverse disciplines op verschillende afdelingen binnen de langdurige en kortdurende zorg op de woonzorglocaties van CuraMare. Daarnaast ben je ook werkzaam in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis op het prachtige Goeree-Overflakkee.

Wat ons team bijzonder maakt, is dat we alles met elkaar delen en bij elkaar terecht kunnen met onze verhalen en ervaringen. We zijn oprecht kritisch en stimuleren elkaar om te groeien. Ons team is jong en dynamisch, energiek en klaar voor de toekomst. We komen uit de hele streek tussen Rotterdam en Zeeland, wat zorgt voor een rijke mix aan inzichten en ervaringen.

We zetten ons vol passie in voor onze cliënten en elkaar, en hechten waarde aan een fijne werksfeer waarin altijd ruimte is voor een lach. We zijn toegankelijk en vriendelijk, maar weten ook van aanpakken. Bij ons kun je rekenen op een warme, collegiale omgeving waarin je je snel thuis zult voelen en waarin samenwerking centraal staat. Als er iets te vieren valt  doen we dat graag met een etentje, schuif jij de volgende keer bij ons aan?

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €4.370,- en maximaal €6.583,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 65 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Eventuele verlenging is afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de organisatie.
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op verschillende sportscholen op Goeree-Overflakkee
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde WO-opleiding Psychologie plus de BIG-registratie tot GZ-psycholoog. Een solide basis voor je carrière. Daarnaast heb je ervaring met CGT en ACT. EMDR strekt tot de aanbeveling.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroepen somatiek, psychogeriatrie, revalidatie en medische psychologie. Je voelt je thuis bij deze doelgroepen.
 • Je hebt de ambitie om te ontwikkelen. Jouw drive om bij te dragen aan innovaties wordt enorm gewaardeerd!
 • Je kunt situaties met een helikopterview bekijken en je bent analytisch ingesteld. Je ziet het grote geheel en legt moeiteloos verbanden.
 • Je staat stevig in je schoenen. Cliënten en collega’s kunnen op jou bouwen.
 • Je hebt een proactieve aanpak. Je signaleert en neemt zelfstandig actie – voorkomen is beter dan genezen!
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Solliciteer nu als GZ-psycholoog!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als GZ-psycholoog bij CuraMare. Reageren kan via de website of per mail naar recruiters@curamare.nl. We kijken uit naar je reactie!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met Brigitte Bons, teammanager Behandeling, via: 06-51345948. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: