Leerling recoveryverpleegkundige

28-36 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige en wil je doorgroeien in het vak? Vind je het leuk om kort frequent patiëntencontact te hebben? Dan is dit een mooie kans! Voor ons operatiecomplex zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die de opleiding tot recovery verpleegkundige wil volgen.

HomeAlle vacaturesLeerling recoveryverpleegkundige

Wat ga je doen?
Als recovery verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en voorbereiden van patiënten voor de OK en het bedrijfsklaar maken van de recovery. Je assisteert bij het plaatsen van locoregionale anesthesie technieken en het bewaken van patiënten tijdens en na het geven van regionale anesthesie. Na de operatie draag je zorg voor de bewaking van vitale functies, pijnstilling en het lichamelijk en emotioneel welbevinden van de patiënt. Je werkt direct samen met de anesthesiologen en ziet een grote variatie in patiëntencategorie voorbijkomen. Je komt te werken op een afdeling waar veel speelt, denk aan bijvoorbeeld veel technologische ontwikkelingen en ontwikkelingen op het gebied van anesthesie en medicatie. Wat ons vakgebied staat nooit stil! Ook acute situaties zijn aan de orde van de dag. Past dit helemaal in jouw straatje? Dan ben je voor deze opleiding bij ons aan het juiste adres!

Hoe ziet de opleiding er uit?
Wij bieden onze studenten een veilige leeromgeving en persoonlijke begeleiding. Afhankelijke van de opleidingsplaats duurt de opleiding 12 tot 18 maanden. De opleiding start in oktober 2024. Wij geven de voorkeur aan een voorwerktraject holding/recovery. Een dag meelopen op de holding/recovery is onderdeel van de selectieprocedure.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.832,- en maximaal €3.824,- bruto (FG 45 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen. Na het diplomeren wordt je ingeschaald in schaal 50 CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract voor de duur van de opleiding. De opleiding duurt 15-18 maanden en na de diplomering is er een grote kans op een vast contract.
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:- Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent gediplomeerd verpleegkundige en BIG geregistreerd.
 • Je kunt in hectische situaties snel schakelen en je weet de juiste prioriteiten te stellen.
 • Je bent in staat om de fysieke en mentale toestand van patiënten snel in te schatten en je weet hier adequaat op te reageren.
 • Je bent enthousiast en leergierig.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkgever
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer dan ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat hoogstaande medisch specialistische zorg levert in de regio Zuid-Holland Zuid. Het is onze missie om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft een protestants-christelijke grondslag. Dat betekent dat het christelijk geloof voor veel medewerkers en vrijwilligers een inspiratie is voor de invulling van hun werk. Natuurlijk mag iedereen mag bij ons komen werken; we vragen wel of je respect hebt voor en op jouw manier wil meewerken aan het vormgeven van onze identiteit.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als leerling recoveryverpleegkundige!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als leerling recoveryverpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar Marjolein Démoed of Waninka Nonhof via: 0187-607536. Zij beantwoorden je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: