Lid cliëntenraad Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

2 uur | Niet vereist | Ondersteunende diensten

Meedenken over de belangen van onze patiënten?
Wij zoeken drie nieuwe leden voor onze cliëntenraad.

Lijkt het je leuk om de ontwikkelingen van het ziekenhuis van nabij te volgen en wil je hier invloed op uitoefenen? Draag je graag een steentje bij aan het verbeteren van de zorg en het versterken van de positie van onze patiënten? Dan is de cliëntenraad van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis op zoek naar jou!

HomeAlle vacaturesLid cliëntenraad Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Wat ga je doen?
Binnen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is de cliëntenraad de stem van onze patiënten. Zij speelt een grote rol in het meedenken over en adviseren van de raad van bestuur over alle onderwerpen die te maken hebben met onze patiënten. Van de tevredenheid van patiënten en veilige zorg tot kwetsbare ouderen en duurzaamheid. Allemaal met als doel met elkaar de zorg te verbeteren.

Wat geven wij?
Je wordt benoemd voor een periode van drie jaar, waarna nog twee keer verlenging van drie jaar mogelijk is. De functie is vrijwillig. Wel ontvang je een vergoeding voor de aanwezigheid bij vergaderingen en kilometervergoeding.

Wat geef jij?
Wij zoeken drie nieuwe leden, waarvan twee met interesse voor de vacature van voorzitter of secretaris. Als lid van de cliëntenraad:

  • heb je kennis van en/of ervaring binnen de ziekenhuiszorg.
  • heb je interesse in de ontwikkelingen binnen de zorg.
  • beschik je over een kritische maar positieve en constructieve houding.
  • kun je gemiddeld 8 uur per maand aan de cliëntenraad kan besteden.
  • ben je bekend met Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.
  • woon je bij voorkeur op Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland of Voorne-Putten.

CuraMare als jouw werkGEVER
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat hoogstaande medisch specialistische zorg levert in de regio Zuid-Holland Zuid. Het is onze missie is om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio. In onze manier van werken ligt het accent op aandacht voor de mens, deskundigheid, compassie, gastvrijheid en wederzijds vertrouwen.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Lees meer over het werk van de cliëntenraad op www.vanweelbethesda.nl/onsziekenhuis/organisatie/clientenraad

Solliciteer nu als lid van de cliëntenraad!
Wil jij actief meedenken en praten om de zorg verder te verbeteren en de positie van de patiënt versterken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via clientenraad@vanweelbethesda.nl.

Heb je nog vragen over de vacature?
Voor meer informatie over het werk van de cliëntenraad kun je contact opnemen met ambtelijk secretaris C.J. den Eerzamen via: 06-13265279, of per mail op clientenraad@vanweelbethesda.nl.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: