Marketing & Communicatiepartner

24 uur | HBO | Ondersteunende diensten

Solliciteer

Ben je zowel een denker als een doener? Heb je brede ervaring op het gebied van communicatie en hou je van een omgeving, waar geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou! Van 1 juni tot 31 december zijn wij op zoek naar een collega ter vervanging van zwangerschapsverlof.

HomeAlle vacaturesMarketing & Communicatiepartner

Wat ga je doen?
Als Marketing & Communicatie Adviseur geef je gevraagd en ongevraagd communicatieadvies aan het management en de diverse afdelingen en sluit je aan bij projectgroepen waarin je jouw expertise inbrengt. Hierbij werk je vaak samen met collega’s van andere afdelingen en hou je je met de meest uiteenlopende vraagstukken bezig.

Van jou verwachten we een creatieve, initiatiefrijke en inspirerende inbreng in de uitvoering van ons communicatiebeleid. Je adviseert over en bent aanspreekpunt voor uiteenlopende communicatievraagstukken, je begeleidt projecten en voert communicatiewerkzaamheden in de brede zin van het woord uit.

Je werkt zelfstandig, kunt snel schakelen tussen verschillende onderwerpen en doelgroepen en vindt de druk van deadlines niet erg. Daarnaast hou je van afwisseling: projectplannen opzetten, planningen maken en bewaken, concepten bedenken, een advies uitwerken maar ook teksten schrijven, de website, intranet en social media beheren en maar ook het aansturen van de vormgever en fotografie begeleiden behoort tot jouw taken.

Team
De afdeling Communicatie werkt nauw samen met de raad van bestuur en het managementteam van CuraMare en Spijkenisse Medisch Centrum en is verantwoordelijk voor de interne en externe marketing en communicatie van de organisatie. Ons team bestaat uit zeven personen, waarbij elk een eigen aandachtsgebied heeft. Binnen het team heerst een ontspannen en positieve werksfeer met veel ruimte voor creativiteit en humor. We kennen elkaars kwaliteiten en maken hier onderling graag gebruik van tijdens brainstormsessies of om even te sparren.

Spreekt dit jou aan en wil jij onze afdeling komen versterken? Solliciteer dan meteen!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €3.434,- en maximaal €4.842,- bruto (FG 55 CAO Z) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Z.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:-- Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt affiniteit met de zorg en bij voorkeur ervaring binnen de zorgsector.
  • Je bent een teamplayer, een stevige gesprekspartner en je bent in staat zelf vorm te geven aan je werkzaamheden.
  • Je bent goed in staat om situaties te analyseren, beoordelen en door te vertalen naar een communicatieadvies.
  • Je bent in staat om verbanden te leggen tussen de verschillende stakeholders, waarbij het communicatiebeleid als uitgangspunt wordt genomen.
  • Je vraagt door tot je bij de kern van het probleem bent en biedt daarvoor de juiste (communicatie) oplossing.
  • Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen in het communicatievak, ook op online/social gebied.
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als Marketing & Communicatiepartner!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als Marketing & Communicatiepartner bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 13 mei.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar Renate C. van der Velden- Gierveld, manager Ontwikkeling en Personeel, via: 06-57426081. Zij beantwoordt je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: