Masterpsycholoog (Sommelsdijk)

36 uur | WO | CuraMare Behandeling | Sommelsdijk

Solliciteer

Als masterpsycholoog speel jij een cruciale rol in het begrijpen van de behoeften van onze cliënten. Van het creëren van persoonlijke benaderingsplannen tot het bieden van warme begeleiding bij levensfaseproblematiek, jouw professionele en hartelijke aanpak maakt écht het verschil. Voel je van harte welkom om deel uit te maken van ons team en samen te werken aan een betere kwaliteit van leven voor onze bewoners.

HomeAlle vacaturesMasterpsycholoog (Sommelsdijk)

Wat ga je doen?
Met jouw expertise in (neuro)psychologisch onderzoek ontdek je of er sprake is van dementie, persoonlijkheidsproblematiek of depressie bij onze cliënten. Bij onbegrepen gedrag stel je, op basis van gedragsobservaties en gesprekken een persoonlijk benaderingsplan op. Tijdens gedragsvisites werk je nauw samen met de zorg en artsen om onbegrepen gedrag te signaleren, te voorkomen en om benaderingsplannen te evalueren. In supervisie met een van onze GZ-psychologen wordt laagdrempelig met je meegedacht, zodat je altijd ondersteuning hebt als je het even niet meer weet.

Daarnaast geef je in omgangsoverleggen met het zorgteam klinische lessen of coach je het team, zodat zij zich bekwaam voelen in het toepassen van de benaderingsplannen. Je draagt bij aan de kwaliteit van leven van onze bewoners door buiten de kaders te denken en samen te werken met andere disciplines wanneer nodig.

Je aanpak is niet alleen professioneel en grondig, maar ook warm en mensgericht. We kijken ernaar uit om samen met jou het verschil te maken in het leven van onze bewoners.

Het team
Je komt te werken in een enthousiaste, fijne en betrokken vakgroep bestaande uit vier GZ-psychologen, één PioG, drie masterpsychologen en twee psychodiagnostisch medewerkers. Je gaat nauw samenwerken met diverse disciplines op verschillende afdelingen binnen de langdurige en kortdurende zorg op de woonzorglocaties van CuraMare op het prachtige Goeree-Overflakkee.

Wat ons team bijzonder maakt, is dat we alles met elkaar delen en bij elkaar terecht kunnen met onze verhalen en ervaringen. We zijn oprecht kritisch en stimuleren elkaar om te groeien. Ons team is jong en dynamisch, energiek en klaar voor de toekomst. We komen uit de hele streek tussen Rotterdam en Zeeland, wat zorgt voor een rijke mix aan inzichten en ervaringen.

We zetten ons vol passie in voor onze cliënten en elkaar, en hechten waarde aan een fijne werksfeer waarin altijd ruimte is voor een lach. We zijn toegankelijk en vriendelijk, maar weten ook van aanpakken. Bij ons kun je rekenen op een warme, collegiale omgeving waarin je je snel thuis zult voelen en waarin samenwerking centraal staat. Als er iets te vieren valt  doen we dat graag met een etentje, schuif jij de volgende keer bij ons aan?

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.767,- en maximaal €5.593,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 60 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Eventuele verlenging is afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de organisatie.
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Intern de mogelijkheid om te solliciteren voor de opleiding tot GZ psycholoog, nadat je minimaal een jaar bij ons in dienst bent.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:- Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op verschillende sportscholen op Goeeree-Overflakkee
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde WO-opleiding Psychologie met basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD). Een solide basis voor je carrière.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroepen somatiek, psychogeriatrie en revalidatie. Je voelt je thuis bij deze doelgroepen.
 • Je hebt de ambitie om te ontwikkelen. Jouw drive om bij te dragen aan innovaties wordt enorm gewaardeerd!
 • Je kunt situaties met een helikopterview bekijken en je bent analytisch ingesteld. Je ziet het grote geheel en legt moeiteloos verbanden.
 • Je staat stevig in je schoenen. Cliënten en collega’s kunnen op jou bouwen.
 • Je hebt een proactieve aanpak. Je signaleert en neemt zelfstandig actie – voorkomen is beter dan genezen!
 • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Solliciteer nu als masterpsycholoog!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als masterpsycholoog bij CuraMare. Reageren kan via de website of per mail naar recruiters@curamare.nl. We kijken uit naar je reactie!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met Brigitte Bons, teammanager Behandeling, via: 06-51345948. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: