Neuroloog 0,6 tot 1 fte

27 tot 45 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Solliciteer

Jij bent een enthousiaste neuroloog en wij zijn de perfectie locatie om het vak in de volle breedte uit te oefenen. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar 2 neurologen voor Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.

HomeAlle vacaturesNeuroloog 0,6 tot 1 fte

Wat ga je doen?
Je komt te werken binnen de vakgroep neurologie en maakt onderdeel uit van het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Zuid-Hollandse Eilanden die werkzaam is in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland.
Een ziekenhuis met korte lijnen, een goede sfeer en veel betrokkenheid met andere vakgroepen.

Daarnaast is de omgeving noemenswaardig. Het eiland Goeree-Overflakkee staat vol prachtig erfgoed en kenmerkt zich door de mooie natuurgebieden, het strand en karakteristieke dorpjes. Vanaf het ziekenhuis ben je binnen 20 minuten op het strand voor een ontspannen wandeling of bevind je je op de snelweg richting Rotterdam, Zeeland of Noord-Brabant. Een mooie bijkomstigheid is dat je filevrij vanuit de Randstad naar ons toe kunt rijden terwijl je geniet van de mooie omgeving die het eiland te bieden heeft.

De vakgroep
De afdeling neurologie beschikt over een stroke service met onder meer een stroke unit, een TIA-polikliniek, faciliteiten voor trombolysebehandeling en een CVA-nazorgpoli. Verder is er een CTS-straat, een geheugenspreekuur met MDO, een MS-spreekuur met MDO en participeert de neurologie in het slaap MDO. Op de poliklinieken werken de neurologen samen met gespecialiseerde verpleegkundigen op de gebieden van MS/Parkinson/dementie/CVA. Naast onze patiëntenzorg leiden we permanent 2 coassistenten op.

Er worden poliklinische werkzaamheden verricht op 3 locaties: Dirksland, Hellevoetsluis en Brielle, is er een klinische afdeling én een SEH waar 24/7 intraveneuze trombolyse aangeboden wordt. Tevens is er is een goed geoutilleerde KNF-afdeling. Voor de intra-arteriële behandelingen zijn er goede contacten met het Erasmus Medisch Centrum.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Indien gewenst is directe toetreding tot het MSB voor 6 tot 8 dagdelen mogelijk.
  • Korte lijntjes en veel samenwerking met aanpalende specialismen.
  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een zeer collegiaal team.
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij je de gelegenheid krijgt om zelf een aandachtsgebied te kiezen waar jij energie van krijgt en je rol binnen de vakgroep te ontwikkelen.
  • Een goed aan te rijden locatie vanuit de Randstad en Noord-Brabant met voldoende gratis parkeergelegenheid op enkele minuten loopafstand van het ziekenhuis.

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

  • Je bent een gedreven en ambitieuze neuroloog.
  • Je bent een enthousiaste en bij de patiënt betrokken professional.
  • Je bent een teamspeler die zich wilt inzetten voor de vakgroep en de organisatie.

Waar kom je te werken?
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat hoogstaande medisch specialistische zorg levert in de regio Zuid-Holland Zuid. Het is onze missie om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio. In onze manier van werken ligt het accent op aandacht voor de mens, deskundigheid, compassie, gastvrijheid en wederzijds vertrouwen.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als neuroloog!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als neuroloog bij het Medisch Specialistisch Bedrijf Zuid-Hollandse Eilanden. Wij kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact op met onze neurologen Kim van Dijk, via 0187-607280. Voor vragen omtrent het MSB kun je contact opnemen met Cas van ’t Hullenaar, chirurg en MSB bestuurder, via 0187-607300. De receptie zal je direct doorverbinden. Kim en Cas beantwoorden je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: