Physician assistant SEH

32-36 uur | WO

Solliciteer

Zou jij graag als physician assistant op een leuke Spoed Eisende Hulp in een perifeer ziekenhuis willen werken? Waarbij je ook wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en competenties? Wellicht zijn wij dan een goede match!

HomeAlle vacaturesPhysician assistant SEH

Wat ga je doen?
Als physician assistant (PA) op de Spoedeisende Hulp (SEH) ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse patiëntenzorg en logistieke coördinatie op de SEH. Hierbij heb je korte lijnen met de medisch specialisten, huisartsen en ambulancediensten. Collega specialisten zijn regelmatig op de SEH te vinden om te kijken waar ze kunnen ondersteunen, overleg is laagdrempelig. Je houdt je met enthousiasme bezig met spoedzorg in de volle breedte van het vak. Daarnaast ben je op de SEH de stabiele factor voor onze ANIOS, HAIOs en coassistenten. Verder ben je bereidt deel te nemen aan diverse commissies en werkgroepen binnen het ziekenhuis die relevant zijn voor de spoedzorg.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €4.244,- en maximaal €6.396,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 65 CAO Ziekenhuizen) waarbij de salarisinschaling afhankelijk is van je werkervaring. Daarnaast ontvang je alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
  • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

  • Je bent opgeleid tot physician assistant (SEH) en hebt idealiter al ervaring met de werkzaamheden van een PA op de SEH.
  • Je bent een teamspeler en beschikt over goede schriftelijke en verbale communicatieve vaardigheden.
  • Je bent positief en verbindend ingesteld.
  • Je bent analytisch en in staat over de grenzen van de eigen afdeling heen te kijken.
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
  • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer dan ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Op de Spoedeisende Hulp (SEH) van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis worden jaarlijks circa 15.000 patiënten gezien. Onze spoedeisende hulp heeft een aanzienlijke regio functie waarbij breedschalige zorg wordt geboden, van sportblessures tot reanimaties en alles ertussenin. We werken nauw samen met de op het spoedplein geïntegreerde huisartsenpost. In het SEH-team is de warmte en betrokkenheid vindbaar van een perifeer ziekenhuis.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als physician assistant!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als physician assistant bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar onze traumachirurg en medische manager SEH- VMS bestuurder, Maarten Staarink, via: 0187-607300 of naar Marieke van Splunter, afdelingshoofd acute zorg, via: 0187-607439 . Zij beantwoorden je vragen graag!

Liever eerst sfeerproeven op de afdeling voordat je solliciteert? Loopt gerust een dag mee!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: