Specialist ouderengeneeskunde

uren in overleg | WO | CuraMare Behandeling

Solliciteer

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van integrale, duurzame ouderenzorg op de eilanden Goeree Overflakkee en Voorne Putten? Ben jij een gedreven specialist ouderengeneeskunde? Weet jij bruggen te slaan in jouw vakgebied en wil je het verschil maken voor ouderen? Wil je aan de slag in een dynamische omgeving voor zowel intramurale ouderenzorg als de 1e lijn in nauwe samenwerking met het ziekenhuis? Dan zijn wij opzoek naar jou!

HomeAlle vacaturesSpecialist ouderengeneeskunde

Wat ga je doen?
Als specialist ouderengeneeskunde kom je te werken binnen de verpleegtehuizen en in de 1e lijn. Jij bent behandelend arts van kwetsbare ouderen en chronische zieken met een complexe psychogeriatrische en/of somatische zorgvraag. Daarnaast zet je jouw expertise in op vraag van de huisartsen op Goeree-Overflakkee, door actief deel te nemen aan de multidisciplinaire overleggen en verricht je thuisconsulten op vraag van de huisartsen. Binnen onze organisatie hebben we ook specifieke afdelingen, waaronder een GRZ-afdeling, meerdere ELV-afdelingen en een PG-observatie- en revalidatieafdeling, waarin we ons inzetten voor geriatrische revalidatie, eerstelijnsverblijf en de observatie en revalidatie van patiënten met psychogeriatrische aandoeningen. De complexiteit van de zorg en de uiteenlopende doelgroep zorgt voor een veelzijdig takenpakket en maakt het werk divers en uitdagend.

Je maakt onderdeel uit van de medische vakgroep ouderengeneeskunde, welke een belangrijk onderdeel is van CuraMare Behandeling. Onze vakgroep is samengesteld uit een divers en deskundig team; bestaande uit zes Specialist Ouderengeneeskunde, een Internist Ouderengeneeskunde, drie Verpleegkundig Specialisten, een Physician Assistant en een medisch secretariaat voor de ondersteuning. Bovendien dragen we actief bij aan het medische opleidingsklimaat door opleidingsplekken te bieden voor Specialist Ouderengeneeskunde in opleiding (SOio), Huisarts in opleiding (Haio), Verpleegkundig Specialisten in opleiding en Physician Assistants in opleiding.

In deze boeiende rol krijg je de vrijheid om een actieve bijdrage te leveren aan de vormgeving van specialistische ouderengeneeskunde in de hele zorgketen van onze regio. Kortom, een veelzijdige en waardevolle functie die jou de ruimte biedt om impact te maken en het verschil te maken in de zorg voor ouderen.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €7.033,- en maximaal €11.093,-bruto (FG 80 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
  • De mogelijkheid om je te specialiseren door het volgen van een kaderopleiding
  • De mogelijkheid om samen met ons de contractvorm, het aantal uur en werkdagen in te vullen.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een boeiende, informele werkomgeving met veel mogelijkheden voor ontwikkeling.
  • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we na een aantal maanden een vast contract!
  • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan, betrokken zijn bij elkaar én oog hebben voor elkaar als persoon.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

  • Je bent een BIG-geregistreerde specialist ouderengeneeskunde of een AIOS-ouderengeneeskunde die op korte termijn afstudeert.
  • Je hebt visie op de ouderenzorg en de ontwikkelingen binnen de ouderengeneeskunde.
  • Je draagt graag bij aan de bouw van een toekomstbestendige regionale ouderenzorg.
  • Je bent een echte teamspeler.
  • Je vind het niet erg om beperkt diensten in avond, nacht en weekend te lopen, geen diensten kan in overleg.
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
  • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

CuraMare Behandeling
CuraMare Behandeling is de specialist in complexe hulpvragen op het gebied van behandeling, begeleiding, advies en diagnostiek bij ouderen en specifieke doelgroepen. Het is een organisatieonderdeel van CuraMare die bestaat uit verschillende disciplines, waaronder paramedische, psychosociale en medische disciplines.

Solliciteer nu als specialist ouderengeneeskunde!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als specialist ouderengeneeskunde bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar Wiltine Flier – divisiemanager kortdurende zorg en behandeling (06-83245395 | w.flier@curamare.nl) of Bram Graafland – eerste geneeskundige (06-30044492 | b.graafland@curame.nl). Zij beantwoorden je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: