Vakantiekracht in de ouderenzorg

oproep | Niet vereist | CuraFlex

Solliciteer

Wil jij tijdens de schoolvakantie wat extra's bijverdienen? Wat dacht je van een super leuke en goedbetaalde vakantiebaan bij CuraMare? Wij zijn namelijk opzoek naar enthousiaste vakantiekrachten die ons tijdens de drukke zomermaanden kunnen helpen.

HomeAlle vacaturesVakantiekracht in de ouderenzorg

Wat ga je doen?
Terwijl onze medewerkers van een welverdiende vakantie genieten, ondersteun jij in de ouderenzorg of in de facilitaire dienst. Wil je werkervaring opdoen of je oriënteren op werken in de zorg? Dan zijn onze woonzorglocaties in Sommelsdijk, Oude-Tonge, Dirksland en Ouddorp een uitgelezen kans voor je. Voor een afwisselende vakantiebaan én voor een boeiende werkervaring.

Ouderenzorg
Op onze locaties wonen ouderen met dementie of lichamelijke klachten, die onze zorg nodig hebben. Zij wonen in appartementen of in woongroepen van 7 of 8 personen. Als vakantiekracht kun jij onze vaste krachten een handje helpen met ondersteunende werkzaamheden. Van een praatje maken met de bewoners tot huishoudelijke werkzaamheden. De woongroepen hebben een huiskamer waar de meeste bewoners overdag zijn. Daar wordt ook een bakje gedaan en gegeten. Naast de huiskamer ligt de gang met slaapkamers en sanitaire ruimten. Als vakantiekracht ben je zowel in de huiskamer als op de gang bezig en krijg je instructie van het personeel. Je kunt vanaf je vijftiende voor maximaal 6 weken aan de slag op onze woonzorglocaties.

Facilitaire dienst
Wil je helpen op onze woonzorglocatie, maar niet in de directe zorg? Dan kan je ook aan de slag bij onze facilitaire dienst of de schoonmaak. Bij de facilitaire dienst ondersteun je collega's in de keuken bij het dagelijkse werk. Denk aan: voorbereidingen treffen voor het eten, koken en afwassen. Gaat jouw voorkeur toch liever naar de schoonmaak? Dan kun je aan de slag bij de schoonmaakdienst. Hierbij ondersteun je collega's met verschillende schoonwerkzaamheden, met als doel dat de bewoners in een schoon en net huis kunnen wonen. Om bij de facilitaire dienst te werken moet je 15 jaar of ouder zijn.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een vakantiewerkovereenkomst voor maximaal 6 weken waarin je minimaal 3 tot 4 weken beschikbaar bent, of bieden als je ervaring daartoe aanleiding geeft een oproepovereenkomst voor een passende functie met een salaris conform de CAO VVT. Wanneer er een klik is en je goed functioneert bestaat er een kans dat je na de periode van 6 weken een oproepcontract krijgt voor de duur van een jaar!
  • Een leuk salaris van:
  • 15 jaar:        €5,24
  • 16 jaar:        €6,64
  • 17 jaar:        €7,97
  • 18 jaar:        €10,62
  • 19 jaar en ouder: €13,27

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

  • Je weet van aanpakken.
  • Je wilt je steentje bijdragen aan de zorg.
  • Je kunt goed samenwerken.
  • Je bent vriendelijk en correct.
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer dan ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als vakantiekracht!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu als vakantiekracht bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Nadat je gesollicteerd hebt ontvang je van ons een uitnodiging voor een informatieavond. Tijdens deze avond krijg je meer informatie m.b.t. het werken in de ouderenzorg. Later op de avond vinden er speeddates plaatst. Klikt het en is er van beide kanten een match? Dan nemen wij je direct in dienst!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of WhatsAppbericht sturen naar:

  • Ouderenzorg: René Ris, via: 06-22539546
  • Facilitaire dienst: Ronald Feenstra, via: 06-47166900

Zij beantwoorden je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: