Verpleegkundig specialist

24-36 uur | WO | CuraMare Behandeling

Solliciteer

Toe aan de volgende stap in je carrière? In deze uitdagende baan kom je alle facetten van het vak verpleegkundig specialist tegen. Heb jij affiniteit voor de ouderenzorg en wil je jouw steentje bijdragen in onze zorgverlening? Lees dan snel verder!

HomeAlle vacaturesVerpleegkundig specialist

Wat ga je doen?
Als leergierige en daadkrachtige verpleegkundig specialist neem jij je verantwoordelijkheid voor meerdere somatische en/of pg-afdelingen, maar overkoepelend houd jij je bezig met het complete zorgproces. Je houdt het proces draaiende door verschillende werkzaamheden te verrichten zoals de vaste visites en afspraken, het bezighouden met de opnames van nieuwe cliënten. Denk daarbij aan: anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnose en medicatie en het voorschrijven van medicijnen binnen het formularium ouderengeneeskunde. Ook ben je aanwezig en lever je een bijdrage aan het multidisciplinair overleg en de besluitvorming inzake opname, overplaatsing en ontslag van cliënten. Daarnaast ben je oproepbaar voor acute gevallen en je verricht hierbij diverse medische handelingen. Je onderhoudt contacten met familie en andere behandelaren. Kortom een veelzijdige baan, waarbij we jouw kennis en kunde goed kunnen gebruiken!

Je maakt onderdeel uit van de medische vakgroep ouderengeneeskunde, welke een belangrijk onderdeel is van CuraMare Behandeling. Onze vakgroep is samengesteld uit een divers en deskundig team; bestaande uit zes Specialisten Ouderengeneeskunde, een Internist Ouderengeneeskunde, drie Verpleegkundig Specialisten, een Physician Assistant en een medisch secretariaat voor de ondersteuning. Bovendien dragen we actief bij aan het medische opleidingsklimaat door opleidingsplekken te bieden voor Specialist Ouderengeneeskunde in opleiding (SOio), Huisarts in opleiding (Haio), Verpleegkundig Specialisten in opleiding en Physician Assistants in opleiding.

Kortom, een veelzijdige en waardevolle functie die jou de ruimte biedt om impact te maken en het verschil te maken in de zorg voor ouderen.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €4.370,- en maximaal €6.583,- bruto (FG 65 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een boeiende, informele werkomgeving met veel mogelijkheden voor ontwikkeling.
  • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan, betrokken zijn bij elkaar én oog hebben voor elkaar als persoon.
  • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een aantal maanden nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we je een vast contract!
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

  • Je beschikt over het diploma van de opleiding Advanced Nursing Practice (Verpleegkundig Specialist) en je bent in het bezit van een BIG-registratie.
  • Je bent analytisch, flexibel, communicatief en empathisch.
  • Je bent geduldig, toegankelijk en je werkt secuur.
  • Je hebt een goed oog voor het coördineren en afstemmen van zorgprocessen en bent oplettend bij het bewaken van werkafspraken en het volgen van protocollen.
  • Je draagt graag bij aan de bouw van een toekomstbestendige ouderenzorg.
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
  • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

CuraMare Behandeling
CuraMare Behandeling is de specialist in complexe hulpvragen op het gebied van behandeling, begeleiding, advies en diagnostiek bij ouderen en specifieke doelgroepen. Het is een organisatieonderdeel van CuraMare die bestaat uit verschillende disciplines, waaronder paramedische, psychosociale en medische disciplines.

Solliciteer nu als verpleegkundig specialist!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als verpleegkundig specialist bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht/e-mail sturen naar:

  • Wiltine Flier, divisiemanager kortdurende zorg en behandeldienst, via 06-83245395/w.flier@curamare.nl
  • Alice ’t Jong, verpleegkundig specialist, via: 06-51345344/a.tjong@curamare.nl.

Zij beantwoorden je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: