Verpleegkundige Geriatrische revalidatiezorg (Sommelsdijk)

16-36 uur | MBO | Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Solliciteer

‘’Deze afdeling is altijd in beweging, het is een soort verlengde arm van het ziekenhuis. Mensen komen hier vanuit het ziekenhuis om op te knappen. Het is heel erg divers hier. Geen één dag is hetzelfde en je werkt hier met veel heel disciplines samen’’.

Ben jij… een verpleegkundige die altijd op zoek is naar een uitdaging? Streef jij ernaar om het onmogelijk mogelijk te maken? Heb jij hart voor onze cliënten om ze te helpen terugkeren naar de thuissituatie zodat ze zo goed als mogelijk deel kunnen blijven nemen aan het maatschappelijke leven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

HomeAlle vacaturesVerpleegkundige Geriatrische revalidatiezorg (Sommelsdijk)

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige lever je zorg op de afdeling geriatrische revalidatiezorg. Je past je kennis over ziektebeelden en het verloop van revalidatieprocessen toe in de dagelijkse zorg. Als verpleegkundige voer je regelmatig complexe verpleegtechnische handelingen uit. Je werkt nauw samen met andere professionals zoals de specialist ouderengeneeskunde, paramedici, psychologen en facilitair medewerkers. Multidisciplinair samenwerken houdt in dat je deelneemt aan multidisciplinaire overleggen, artsenvisites, opname- en familiegesprekken. Je hebt een coördinerende rol in de zorgverlening voor de cliënt in samenwerking met het multidisciplinaire team. Het verlenen van kwalitatief goede zorg staat centraal, ook het begeleiden van familieleden heeft een belangrijke plaats binnen het zorgproces. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en diens naasten voor vragen over de zorg en de voortgang van de revalidatie. Je motiveert de cliënt om aan de revalidatiedoelen te werken, en hebt hierbij een signalerende rol of de revalidatie verloopt volgens plan. Jij zorgt voor een goede verslaglegging in het zorgdossier. Je werkt op een revaliderende wijze wat inhoudt dat jij met je handen op de rug zorg verleend passend bij de revalidatiedoelen van de cliënt. Tevens biedt je ondersteuning en coach je collegas om zo met elkaar de kwaliteit van zorg te blijven verbeteren. De afdeling geriatrische revalidatiezorg heeft 29 bedden met een eigen slaap- en badkamer voor iedere cliënt. Dit alles maakt het werk enorm afwisselend, geen dag is hetzelfde!

CuraMare staat er voor om zorg te leveren via de methode passiviteiten van het dagelijks leven (PDL). PDL staat niet alleen voor passiviteit, maar ook voor activeren. We gaan altijd uit van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen van de cliënt. Dit is op de afdeling kortdurende zorg van groot belang!

Nieuw Rijsenburgh
Op onze grootste woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk zijn verpleegkundigen niet te missen! Door de grootte van onze locatie is de omgeving zeer dynamisch. Je treft bij ons woongroepen, appartementen, kortdurende zorg en allerlei faciliteiten zoals een bibliotheek, een kapsalon, een kapel en een enorme hal waarin diverse activiteiten plaatsvinden.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.783,- en maximaal €3.754,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG45 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemer:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent MBO of HBO gediplomeerd verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd.
 • Je kunt goed omgaan met ernstige gedragsproblematiek en gaat moeilijk situaties niet uit de weg.
 • Je bent stressbestendig en hebt affiniteit met het werken in een snel wisselende omgeving.
 • Je bent betrokken, laagdrempelig benaderbaar en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je beschikt over voldoende inlevingsvermogen.
 • Je bent goed in staat om eventuele afwijkingen bij cliënten te signaleren, bespreken en hierop te reageren
 • Je levert een bijdrage aan de samenwerking in het multidisciplinaire team.
 • Je bent kritisch, kunt (team) overstijgend denken, flexibel en denkt mee over het uitrollen van nieuwe ontwikkelingen.
 • Je helpt bij het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer dan ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als verpleegkundige!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu als verpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar Lobke Aleman, teammanager, via: 0613866228. Zij beantwoordt je vragen graag!

Het is ook mogelijk om een dagje mee te lopen voordat we de sollicitatieprocedure starten!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Plan uw bezoek

Bezoekadres

Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh
Sperwer 271
3245VP Sommelsdijk

Plan uw bezoek
0187 48 82 00

Locatie informatie

Locatie: Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Nieuw Rijsenburgh is een moderne woonzorglocatie in Sommelsdijk. Er zijn 146 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen en 19 woongroepen waar cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samenwonen. Daarnaast is er een afdeling voor kortdurende zorg met 24 plaatsen. Nieuw Rijsenburgh kent een protestants-christelijke identiteit. Op de locatie werken ongeveer 450 medewerkers, stagiaires en leerlingen.