Verzorgende IG Observatiegroep (Sommelsdijk)

16-36 uur | MBO | Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Solliciteer

‘’Wat maakt het werk nou zo leuk? Iedere casus is een uitdaging en iedere casus is anders. Dus iedere cliënt die binnenkomt is een ander persoon waar wij als collega’s heel alert op zijn’’

Ben jij een oplettende verzorgende met oog voor detail? Heb jij goede voelsprieten, weet jij jouw medemens goed te peilen en prik jij snel ergens doorheen? Dan ben jij dé geschikte collega voor de eerstelijnsverblijf groepen!

HomeAlle vacaturesVerzorgende IG Observatiegroep (Sommelsdijk)

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG lever je zeer gespecialiseerde zorg op de eerstelijnsverblijf groepen. Dit betreft totaal 2 groepen waarvan 1 observatie unit voor cognitieve problematiek en 1 unit voor eerstelijnsverblijf. Deze groepen zijn een specifieke unit binnen Nieuw-Rijsenburgh waar cliënten met zeer ernstig probleemgedrag worden geobserveerd om een diagnose te kunnen stellen. Binnen de observatie unit worden cliënten opgenomen die niet langer thuis kunnen worden en dan is er een opname nodig. Cliënten worden opgenomen met een cognitieve problematiek, IBS, RM of een crisisopname. Op de eerstelijnsverblijf unit worden cliënten opgenomen vanwege revalidatie na een operatie, tijdelijke ontlasting van de thuissituatie of als overbrugging. Tijdens het verblijf van de cliënt vindt diagnostiek plaats en wordt de zorgbehoefte in kaart gebracht. In welke setting heeft de cliënt zorg nodig: kan de cliënt terug naar huis met zorg of is een blijvende opname op een woonzorglocatie nodig? De cliënt verblijft zo kort mogelijk op de beiden groepen. Zodra de situatie is gestabiliseerd en duidelijk is wat de cliënt nodig heeft, wordt de vervolgzorg ingezet. Je stimuleert cliënten in het aansterken en bereiken van hun doelen. Het begeleiden van cliënten met onbegrepen gedrag is voor jou een uitdaging. De cliënten verblijven hooguit 3 maanden op de groepen tot vervolg stappen helder zijn.

Elke dag is uitdagend en afwisselend. Dit maakt dat je in staat moet zijn om snel te acteren op de afdelingsdynamiek. Samen met collega's en behandelaren verzorg en observeer je de kwetsbare cliënten met als doel ervoor te zorgen dat de cliënt weer vorm kan geven aan het eigen leven. Daarbij bied je de benodigde structuur en begeleiding waar nodig en stem je dit zo goed mogelijk af op de behoefte van de cliënt. Ook op administratief gebied komt er veel bij kijken. Zo stel je binnen drie dagen na opname het zorgplan met doelen op en vraag je indicaties aan. Je weet een goede sfeer op de afdeling te brengen zodat de cliënten op een goede manier beginnen en afsluiten. Naast de dagelijkse zorg, heb je ook contact met de familie of mantelzorger van de cliënt.
Iedere groep heeft 8 bedden met een eigen slaapkamer voor iedere cliënt en een gezamenlijke woonkamer en keuken.

CuraMare staat er voor om zorg te leveren via de methode passiviteiten van het dagelijks leven (PDL). PDL staat niet alleen voor passiviteit, maar ook voor activeren. We gaan altijd uit van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen van de cliënt. Dit is op de afdeling kortdurende zorg van groot belang!

Nieuw Rijsenburgh
Op onze grootste woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk zijn verzorgenden (IG) niet te missen! Door de grootte van onze locatie is de omgeving zeer dynamisch. Je treft bij ons woongroepen, appartementen, kortdurende zorg en allerlei faciliteiten zoals een bibliotheek, een kapsalon, een kapel en een enorme hal waarin diverse activiteiten plaatsvinden.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.391,- en maximaal €3.177,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 35 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemer:
  • Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een diploma verzorgende IG en bij voorkeur aangevuld met een GVP-opleiding.
 • Je kunt goed omgaan met ernstige gedragsproblematiek en gaat moeilijk situaties niet uit de weg.
 • Je bent stressbestendig en hebt affiniteit met het werken in een snel wisselende omgeving.
 • Je bent betrokken, laagdrempelig benaderbaar en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je beschikt over voldoende inlevingsvermogen.
 • Je bent goed in staat om eventuele afwijkingen bij cliënten te signaleren, bespreken en hierop te reageren
 • Je levert een bijdrage aan de samenwerking in het multidisciplinaire team.
 • Je bent het aanspreekpunt voor vragen over de zorg en voortgang van de observatieperiode.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer dan ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als verzorgende IG!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu als verzorgende IG bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar Lobke Aleman, teammanager, via: 0613866228. Zij beantwoordt je vragen graag!

Het is ook mogelijk om een dagje mee te lopen voordat we de sollicitatieprocedure starten!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: