Verzorgende IG geriatrie (Sommelsdijk)

16-36 uur | MBO | Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Solliciteer

‘’Wat maakt het werk nou zo leuk? Iedere casus is een uitdaging en iedere casus is anders. Dus iedere cliënt die binnenkomt is een ander persoon waar wij als collega’s heel alert op zijn’’

Ben jij een oplettende verzorgende met oog voor detail? Heb jij goede voelsprieten, weet jij jouw medemens goed te peilen en prik jij snel ergens doorheen? Dan ben jij dé geschikte collega voor de eerstelijnsverblijf groepen!

HomeAlle vacaturesVerzorgende IG geriatrie (Sommelsdijk)

Wat ga je doen?
In onze eerstelijnsverblijfgroepen bij Nieuw Rijsenburgh draait het niet slechts om zorg verlenen; het draait om het bieden van hoop en begeleiding naar een betere toekomst voor onze cliënten. Als verzorgende IG op onze observatie-unit voor cognitieve problematiek en eerstelijnsverblijf ben jij de sleutel tot het begrijpen, verzorgen en begeleiden van onze cliënten in hun meest kwetsbare momenten. Hier ontvangen we cliënten die niet langer thuis kunnen verblijven, waarbij we niet enkel een bed aanbieden, maar een thuis creëren – een plek van herstel en groei.

Op onze eerstelijnsverblijfunit worden cliënten opgenomen voor verschillende redenen, variërend van revalidatie na een operatie tot tijdelijke ontlasting van de thuissituatie, of als overbrugging. Van diagnostiek tot zorgplanning, jij bent nauw betrokken. Met jouw vaardigheden en toewijding help je cliënten hun doelen te bereiken, om sterker te worden en weer grip te krijgen op hun leven.

Samen met collega's en behandelaars verzorg en observeer je de kwetsbare cliënten, met als doel hen weer zelfstandigheid te laten ervaren. Je biedt structuur en begeleiding op maat, rekening houdend met individuele behoeften. Op de afdeling breng je een goede sfeer, zodat cliënten op een positieve manier beginnen en afsluiten. Naast de dagelijkse zorg, onderhoud je contact met de familie of mantelzorgers van de cliënt.

Elke groep beschikt over 8 bedden met een eigen slaapkamer voor iedere cliënt, een gezamenlijke woonkamer en keuken. Bij CuraMare gaan we verder dan alleen zorgverlening. We hanteren de methode van passiviteiten van het dagelijks leven (PDL), waarbij we altijd kijken naar de mogelijkheden en wat onze cliënten kunnen bereiken. Want zelfs in de moeilijkste tijden geloven we dat er altijd hoop is, altijd een weg naar herstel.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €2.466,- en maximaal €3.256,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 35 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
  • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemer:
    • Collectieve zorgverzekering
    • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
    • Korting op de sportschool
    • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
    • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

  • Je hebt een diploma verzorgende IG en bij voorkeur aangevuld met een GVP-opleiding.
  • Je kunt goed omgaan met ernstige gedragsproblematiek en gaat moeilijk situaties niet uit de weg.
  • Je bent stressbestendig en hebt affiniteit met het werken in een snel wisselende omgeving.
  • Je bent betrokken, laagdrempelig benaderbaar en hebt goede sociale vaardigheden.
  • Je bent goed in staat om eventuele afwijkingen bij cliënten te signaleren, bespreken en hierop te reageren
  • Je levert een bijdrage aan de samenwerking in het multidisciplinaire team.
  • Je bent het aanspreekpunt voor vragen over de zorg en voortgang van de observatieperiode.
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
  • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer dan ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Nieuw Rijsenburgh
Op onze grootste woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk zijn zorgtoppers niet te missen! Door de grootte van onze locatie is de omgeving zeer dynamisch. Je treft bij ons woongroepen, appartementen, kortdurende zorg en allerlei faciliteiten zoals een bibliotheek, een kapsalon, een kapel en een enorme hal waarin diverse activiteiten plaatsvinden. Elke werkdag help je om bewoners een goede dag te bezorgen. Dat doe je vanaf een mooie, unieke omgeving op de Zuid-Hollandse Eilanden waar je zonder file naartoe rijdt. Omdat het onze grootste locatie is werken er mensen van het hele eiland en daarbuiten! In Nieuw-Rijsenburgh krijgen onze bewoners mede dankzij jou en je collega’s de zorg en aandacht die bij hen past. Jij zorgt ervoor dat de cliënten zich thuis voelen. Het welzijn van onze bewoners en het bieden van een fijne dag, die aansluit bij hun wensen staat op nummer 1, daar doe je het voor!
Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk heeft een protestants-christelijke grondslag. Dat betekent dat het christelijk geloof voor veel medewerkers en vrijwilligers een inspiratie is voor de invulling van hun werk. Natuurlijk mag iedereen mag bij ons komen werken; we vragen wel of je respect hebt voor en op jouw manier wil meewerken aan het vormgeven van onze identiteit.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als verzorgende IG!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu als verzorgende IG bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar Lobke Aleman, teammanager, via: 0613866228. Zij beantwoordt je vragen graag!

Het is ook mogelijk om een dagje mee te lopen voordat we de sollicitatieprocedure starten!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: