Verzorgende IG op een pg-woongroep

16-32 uur | MBO | Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

Solliciteer

Ben jij een verzorgende in hart en nieren? Sta jij stevig in je schoenen en is het voor jou elke dag weer een missie om iedereen om jou heen te behandelen zoals jij zelf ook graag behandeld wilt worden? Ligt jouw interesse bij deze doelgroep en wil jij er als verzorgende IG aan bijdragen om de dagen voor onze bewoners prettig te maken?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

HomeAlle vacaturesVerzorgende IG op een pg-woongroep

Wat ga je doen?
Je komt te werken op een woongroep in Nieuw Rijsenburgh van maximaal 8 bewoners met de ziekte dementie. Wij zijn te gast bij onze bewoners, dat is wat wij belangrijk vinden! Mede dankzij jou en je collega’s krijgen zij de zorg en aandacht die bij hen past. Jij zorgt ervoor dat de bewoners zich thuis voelen. Het welzijn van onze bewoners en het bieden van een fijne dag, die aansluit bij hun wensen staat op nummer 1, daar doe je het voor!

Op de pg-woongroep is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en signalen goed weet op te pakken. Jouw kracht zit in het ombuigen van stemmingen, je durft te handelen en weet ook de rust te bewaren. Als de situatie uit de hand dreigt te lopen zet jij je zorg skills in. De bewoners en hun naasten kunnen op jou rekenen! Daarnaast schrijf je zorgplannen, neem je deel aan werkgroepen en overleg je regelmatig met de collega’s. Verder zoek je regelmatig de samenwerking op met andere disciplines binnen CuraMare, zoals de arts of psycholoog. Naast de dagelijkse zorg, heb je ook contact met de familie of mantelzorger van de bewoners. Dit maakt het werk enorm afwisselend, binnen de ouderenzorg is geen dag hetzelfde!

Wij leveren zorg via de methode Passiviteiten van het Dagelijks leven afgekort PDL. Dit is een methode die bestaat uit een complex van handelingen, voorzieningen en maatregelen die bijdrage aan dé optimale begeleiding, verzorging of verpleging van onze cliënten. Naast de dagelijkse zorg sta je ook in contact met de familie of mantelzorgers van onze bewoners. Dit maakt het werk enorm afwisselend, bij ons is geen dag hetzelfde!

Nieuw Rijsenburgh
Op onze grootste woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk zijn verzorgenden niet te missen! Door de grootte van onze locatie is de omgeving zeer dynamisch. Je treft bij ons woongroepen, appartementen, kortdurende zorg en allerlei faciliteiten zoals een bibliotheek, een kapsalon, een kapel en een enorme hal waarin diverse activiteiten plaatsvinden. Ben jij een verzorgende in hart en nieren? Haal jij plezier uit het werken in de zorg en ga jij met een voldaan gevoel naar huis als je een glimlach hebt weten te toveren op het gezicht van een cliënt? Dan ben jij dé kandidaat voor deze functie!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.466,- en maximaal €3.256,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 35 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:- Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een diploma verzorgende IG niveau 3.
 • Je bent enthousiast en flexibel.
 • Je hebt een groot zorghart voor ouderen en mensen met dementie.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een leuke collega die snel zijn plek in het team weet te vinden.
 • Je bent betrokken en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je voelt prikkels goed aan, pakt signalen op en durft direct te handelen
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, gerelateerd aan de functie. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als verzorgende IG!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu als verzorgende IG bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar: Amber Grootenboer, teammanager, via: 06-83246116. Zij beantwoordt je vragen graag!Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: