Erika, verzorgende IG CuraFlex

| Woonzorglocaties

De dankbaarheid van de bewoners, dat is waar ik dit werk voor doe! Door de mooie verhalen uit de zorg van mijn zus ben ik ruim 11 jaar geleden begonnen met de BOL-opleiding verzorgende IG. Na mijn eerste stage in De Vliedberg was ik zo enthousiast dat ik de studie heb omgezet in een BBL-variant waardoor ik kon werken en leren op dezelfde locatie. Ik heb hier mijn opleiding ook afgemaakt en ben daarna aan het werk gegaan in Ebbe en Vloed, heel fijn zo dicht bij huis.

Een aantal jaren ben ik EVV-er geweest in een vast team. Ik maakte de roosters voor mijn team en kon mijn eigen rooster hierdoor ook inplannen. Die vrijheid is erg prettig, zeker wanneer je partner ook onregelmatig werkt. Na de komst van mijn 2e kindje werd werken in een vast team helaas te druk.

In overleg met mijn leidinggevende kon ik overstappen naar CuraFlex. Bij CuraFlex kan ik zelf bepalen op welke diensten ik mij inschrijf en is oppas voor mijn kinderen verleden tijd: zó fijn! Hierdoor sta ik veel relaxter en meer ontspannen op de werkvloer. Ook vind ik het erg leuk om op verschillende afdelingen te werken. Ik leer veel en ondanks dat ik niet als vaste medeweker op een afdeling of groep werk merk ik dat ik toch snel een band opbouw met cliënten.

Veel mensen denken dat werken in een flexpool alleen als oproepkracht kan. Wanneer ik dan vertel dat ik gewoon een vast contract heb van 20 uur per week zijn ze vaak positief verrast! – Erika, verzorgende IG CuraFlex

____________________________________________________________________

Zoek jij ook zo'n baan?
Bekijk onze CuraFlex vacatures Verzorgende IG of Helpende


HomeMedewerkers aan het woordErika, verzorgende IG CuraFlex

Zoek jij ook zo’n baan?