Krista, zorgondersteuner CuraFlex

| Woonzorglocaties

Een vriendin van mij vertelde vol enthousiasme dat ze met veel plezier bij Nieuw Rijsenburgh werkt. Haar enthousiasme wekte een interesse bij mij op en was voor mij genoeg aanleiding om het gewoon te proberen en te solliciteren.

Ik ben dit jaar gestart met de opleiding tot verpleegkundige aan de Hogeschool Rotterdam, omdat mijn lesrooster dagelijks wisselt, zocht ik naar een baan waar deze flexibiliteit ook mogelijk was. Gelukkig is dit bij CuraFlex goed te organiseren en kan ik naast mijn studie toch nog 20 uur per week werken. De ideale combinatie van werken en studeren!

Inmiddels ben ik een aantal maanden werkzaam als zorgondersteuner en heb ik het erg naar mijn zin. Ik heb in korte tijd al veel mogen leren. Het leuke aan dit werk vind ik dat je echt iets voor een ander kunt betekenen. Als zorgondersteuner bied je ondersteuning aan zowel de cliënt als je naaste collega’s, dit geeft mij voldoening.

Door te werken bij CuraFlex kun je ervoor kiezen om op meerdere afdelingen en/of woonzorglocaties ingezet te worden. Je leert hierdoor snel schakelen omdat je met verschillende cliënten met verschillende zorgvragen en ziektebeelden in aanraking komt. Dit maakt mijn baan nog interessanter en afwisselender! – Krista, zorgondersteuner CuraFlex
____________________________________________________________________

Zoek jij ook zo'n baan?
Bekijk onze CuraFlex vacatures Verzorgende IG of Helpende

HomeMedewerkers aan het woordKrista, zorgondersteuner CuraFlex

Zoek jij ook zo’n baan?