Marjan, helpende zorg en welzijn CuraFlex

| Woonzorglocaties

Zo’n 20 jaar geleden heb ik voor het laatst gewerkt in de zorg, tot op heden run ik mijn eigen autobedrijf met veel plezier. Na al die tijd begon het werken in de zorg toch weer te kriebelen, maar ik wilde ook nog in mijn garage blijven werken. Ik zat in een dilemma met deze lastige keuze.

Via de website zag ik verschillende vacatures open staan bij CuraFlex. Ik was direct enthousiast! Zij gaven mij de flexibiliteit die ik zocht. Hier heb ik de mogelijkheid om in mijn eigen bedrijf te kunnen blijven werken, maar krijg ik tegelijkertijd ook de kans om de zorg weer in te gaan. Ik ben zo blij dat ik heb gesolliciteerd want het is alsof ik nooit uit de zorg ben weg gegaan.

Het is mooi en dankbaar werk en ik vind het ontzettend fijn om ook weer eens vrouwelijke collega’s te hebben, iets wat ik in mijn bedrijf niet heb. Ik vind het heerlijk om mensen te kunnen verzorgen en bij te kunnen staan in de laatste fase van hun leven. Ik geniet van hun verhalen en luister dan ook met alle aandacht. Het mooiste vind ik de dankbaarheid van de cliënten. Als ze het zelf niet meer kunnen uitspreken ben ik blij dat ik kan helpen. – Marjan, helpende zorg en welzijn CuraFlex

____________________________________________________________________

Zoek jij ook zo'n baan?
Bekijk onze CuraFlex vacatures Verzorgende IG of Helpende


HomeMedewerkers aan het woordMarjan, helpende zorg en welzijn CuraFlex

Zoek jij ook zo’n baan?