Vakantiewerk

HomeVakantiewerk

Tijdens jouw vakantie wat bijverdienen in de zorg? Bij CuraMare kunnen we extra hulp in de zomermaanden goed gebruiken. Ga je nog naar school, ben je net klaar of studeer je voor verzorgende/verpleegkundige? Dan kun je aan de slag op één van onze locaties of in de thuiszorg. Wij zoeken vakantiewerkers voor in de verzorging en verpleging, ondersteuning op de poliklinieken, in de keuken en de schoonmaak op de locaties en bij cliënten thuis. 

Bekijk hier ook ons wervingsfilmpje vakantiewerk bij CuraMare! 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Als je bij ons als vakantiewerker begint, ontvang je tenminste het minimumjeugdloon . Als vakantiewerken krijg je ook een aantal opleidingen aangeboden. Binnen deze korte opleidingen leer je hoe je met cliënten en patiënten omgaat . Maar dat is niet alles! Daarnaast doe je ook veel nuttige ervaring op en werk je met leuke collega’s. En wie weet vind je het zo leuk dat je een opleiding wilt volgen of voor vast aan de slag wilt gaan in de zorg. Dat kan ook binnen CuraMare. Voor verschillende functies kunnen we jou intern opleiden en grote kans dat we ook een vaste plek voor je hebben.

BIJ WELKE DIENST OF LOCATIE WIL JE AAN DE SLAG? 
(als je interesse hebt in meerdere locaties kun je voor iedere locatie het sollicitatieformulier invullen. )

ZIEKENHUISZORG 

 

 

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Onderdeel zijn van een dynamische organisatie waar altijd wat gebeurt? In het ziekenhuis kun je als vakantiewerker terecht op de poliklinieken waar je bijvoorbeeld administratief ondersteunt, maar kun je (afhankelijk van je ervaring) ook werken op de verpleegafdeling.

16+

Klik hier voor jouw sollicitatie bij het ziekenhuis. 

OUDERENZORG 

 

Woonzorglocaties Ebbe en Vloed, Nieuw Rijsenburgh, Geldershof en De Vliedberg
Vind je het leuk om met ouderen te werken? Dan ben je op één van onze ouderenzorglocaties aan het juiste adres. Op deze locaties ondersteun je vaste collega’s en help je bewoners. Denk aan het spelen van een spelletje of koffiedrinken met de bewoners, licht huishoudelijk werk of maaltijden klaarmaken. Uiteraard stemmen we de werkzaamheden af op jouw ervaring.

16+

Klik op de locatie van jouw voorkeur om te solliciteren:
Ebbe en Vloed,  Nieuw RijsenburghGeldershof,  De Vliedberg 

THUISZORG 

 

 

 

Ben je graag op pad en hou je ervan om je mouwen op te stropen? Dan is de thuiszorg echt iets voor jou. Jij valt in voor onze collega’s die met vakantie zijn. Dit betekent dat je veel verschillende cliënten ziet waar je huishoudelijk werk verricht, zoals stofzuigen, ramen zemen, afwassen en strijken.

16+ 

Klik hier  voor jouw sollicitatie bij de thuiszorg. 

FACILITAIRE DIENST 

 

Als je gaat werken bij de facilitaire dienst dan kun je meedraaien in onze keuken. Je kookt mee en soms doe je de afwas. Je kunt ook bij de schoonmaakdienst van één van de locaties, aan de slag. Dan verschoon je bedden, maak je schoon en zorg je dat cliënten in een schoon en net huis kunnen wonen. Vanaf je vijftiende kun je al terecht bij de facilitaire dienst. In tegenstelling tot de zorg waar je ten minste 16 jaar moet zijn.

15+ 

Wil je solliciteren bij de facilitaire dienst? Klik dan op 'hier' bij het ziekenhuis of op de locatie van jouw voorkeur bij ouderenzorg. Je kunt op het sollicitatieformulier aanvinken dat je in de keuken of schoonmaak wilt werken.

Ik heb gesolliciteerd, en dan?

Je ontvangt altijd een bevestiging van je aanmelding. Denken we dat je geschikt bent, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Daarna beslissen we of je aangenomen wordt als vakantiewerker.  
Als je vakantiewerk gaat doen bij CuraMare vragen wij een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Hierover ontvang je te zijner tijd meer informatie.