Vakantiewerk

HomeVakantiewerk

Tijdens jouw vakantie wat bijverdienen in de zorg? Bij CuraMare kunnen we extra hulp in de zomermaanden goed gebruiken. Ga je nog naar school, ben je net klaar of studeer je voor verzorgende/verpleegkundige? Dan kun je aan de slag op één van onze locaties of in de thuiszorg. Wij zoeken vakantiewerkers voor in de verzorging en verpleging, ondersteuning op de poliklinieken, in de keuken en de schoonmaak op de locaties en bij cliënten thuis. 

Bekijk hier ons filmpje over vakantiewerk bij CuraMare! 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Als je bij ons als vakantiewerker begint, ontvang je tenminste het minimumjeugdloon . Als vakantiewerken krijg je ook een aantal opleidingen aangeboden. Binnen deze korte opleidingen leer je hoe je met cliënten en patiënten omgaat . Maar dat is niet alles! Daarnaast doe je ook veel nuttige ervaring op en werk je met leuke collega’s. En wie weet vind je het zo leuk dat je een opleiding wilt volgen of voor vast aan de slag wilt gaan in de zorg. Dat kan ook binnen CuraMare. Voor verschillende functies kunnen we jou intern opleiden en grote kans dat we ook een vaste plek voor je hebben.

 

BIJ WELKE DIENST OF LOCATIE WIL JE AAN DE SLAG? 

  • oUDERENZORG

Woonzorglocaties Ebbe en Vloed, Nieuw Rijsenburgh, Geldershof en De Vliedberg
Vind je het leuk om met ouderen te werken? Dan ben je op één van onze ouderenzorglocaties aan het juiste adres. Op deze locaties ondersteun je vaste collega’s en help je bewoners. Denk aan het spelen van een spelletje of koffiedrinken met de bewoners, licht huishoudelijk werk of maaltijden klaarmaken. Uiteraard stemmen we de werkzaamheden af op jouw ervaring.

16+

_________________________________________________________________________________________________________________________

  • THUISZORG

Wijkverpleging
Ben je graag op pad bent, ben je een echte aanpakker en wil je waardevol en dankbaar werk doen? Dan hebben wij bij de thuiszorg de perfecte bijbaan voor jou! Als je ons komt versterken in de zorg is het mogelijk om op verschillende niveaus (helpende, verzorgende, verpleegkundige) te ondersteunen in de wijkverpleging. Je rijdt verschillende routes en je voert diverse zorgonder-steunende taken uit zoals het assisteren bij persoonlijke verzorging van cliënten en het verrichten van bepaalde handelingen. De werkzaamheden worden afgestemd op jouw ervaring.

Huishoudelijk werk
Als je geen zorginhoudelijke kennis en/of opleiding hebt, is het mogelijk om aan de slag te gaan als huishoudelijk medewerker waarbij je huishoudelijk werk verricht voor de cliënt.

16+

__________________________________________________________________________________________________________________________

  • FACILITAIRE DIENST

Als je gaat werken bij de facilitaire dienst dan kun je meedraaien in onze keuken. Je kookt mee en soms doe je de afwas. Je kunt ook bij de schoonmaakdienst van één van de locaties, aan de slag. Dan verschoon je bedden, maak je schoon en zorg je dat cliënten in een schoon en net huis kunnen wonen. Vanaf je vijftiende kun je al terecht bij de facilitaire dienst. In tegenstelling tot de zorg waar je ten minste 16 jaar moet zijn.

15+
_______________________________________________________________________________________________________________________

Ik heb gesolliciteerd, en dan?

Je ontvangt altijd een bevestiging van je aanmelding. Denken we dat je geschikt bent, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Daarna beslissen we of je aangenomen wordt als vakantiewerker.  
Als je vakantiewerk gaat doen bij CuraMare vragen wij een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Hierover ontvang je te zijner tijd meer informatie.