Vakantiewerk

HomeVakantiewerk

Tijdens jouw vakantie wat bijverdienen in de zorg? Bij CuraMare kunnen we extra hulp in de zomermaanden goed gebruiken. Ga je nog naar school, ben je net klaar of studeer je voor verzorgende/verpleegkundige? Dan kun je aan de slag op één van onze of in de thuiszorg. Wij zoeken vakantiewerkers voor in de verzorging en verpleging, ondersteuning op de poliklinieken, in de keuken en de schoonmaak op de locaties en bij cliënten thuis. Bij welke locatie wil jij aan de slag? 

 

ZIEKENHUISZORG 

 

 

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Onderdeel zijn van een dynamische organisatie waar altijd wat gebeurt? In het ziekenhuis kun je als vakantiewerker terecht op de poliklinieken waar je bijvoorbeeld administratief ondersteunt, maar kun je (afhankelijk van je ervaring) ook werken op de verpleegafdeling.

16+

OUDERENZORG 

 

Woonzorglocaties Ebbe en Vloed, Nieuw Rijsenburgh, Geldershof en De Vliedberg
Vind je het leuk om met ouderen te werken? Dan ben je op één van onze ouderenzorglocaties aan het juiste adres. Op deze locaties ondersteun je vaste collega’s en help je bewoners. Denk aan het spelen van een spelletje of koffiedrinken met de bewoners, licht huishoudelijk werk of maaltijden klaarmaken. Uiteraard stemmen we de werkzaamheden af op jouw ervaring.

16+

THUISZORG 

 

 

 

Ben je graag op pad en hou je ervan om je mouwen op te stropen? Dan is de thuiszorg echt iets voor jou. Jij valt in voor onze collega’s die met vakantie zijn. Dit betekent dat je veel verschillende cliënten ziet waar je huishoudelijk werk verricht, zoals stofzuigen, ramen zemen, afwassen en strijken.

16+ 

FACILITAIRE DIENST 

 

 

 

Als je gaat werken bij de facilitaire dienst dan kun je meedraaien in onze keuken. Je kookt mee en soms doe je de afwas. Je kunt ook bij de schoonmaakdienst van één van de locaties, aan de slag. Dan verschoon je bedden, maak je schoon en zorg je dat cliënten in een schoon en net huis kunnen wonen. Vanaf je vijftiende kun je al terecht bij de facilitaire dienst. In tegenstelling tot de zorg waar je ten minste 16 jaar moet zijn.

15+ 

Wat krijg je ervoor terug?

Als je bij ons als vakantiewerker begint, ontvang je tenminste het minimumjeugdloon . Als vakantiewerken krijg je ook een aantal opleidingen aangeboden. Binnen deze korte opleidingen leer je hoe je met cliënten en patiënten omgaat . Maar dat is niet alles! Daarnaast doe je ook veel nuttige ervaring op en werk je met leuke collega’s. En wie weet vind je het zo leuk dat je een opleiding wilt volgen of voor vast aan de slag wilt gaan in de zorg. Dat kan ook binnen CuraMare. Voor verschillende functies kunnen we jou intern opleiden en grote kans dat we ook een vaste plek voor je hebben.

Lijkt het je wat?

Ja? Leuk! Om te solliciteren hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen.  Je ontvangt altijd een bevestiging van je aanmelding. Denken we dat je geschikt bent, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Daarna beslissen we of je aangenomen wordt als vakantiewerker.

 

Op dit moment hebben we voldoende vakantiemedewerkers voor de zomerperiode, en is solliciteren helaas niet mogelijk.